Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vaso: Asumisoikeusasunnot hyvällä sijainnilla

Asumisoikeusasuntojen edut

Asumisoikeusasunto tarjoaa monia etuja niille, jotka etsivät joustavaa ja taloudellisesti järkevää tapaa asua. Asumisoikeusasuminen on suosittu vaihtoehto, sillä se yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet. Asumisoikeusasunnoissa asukkaat maksavat kertaluonteisen asumisoikeusmaksun, joka on yleensä 10-15 % asunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut, mikä tekee talouden suunnittelusta ennakoitavaa ja hallittavaa.

Asumisoikeusasunnon asukkaana sinulla on vakaa ja turvallinen oikeus asua kodissasi niin kauan kuin haluat, kunhan noudatat asumisoikeussopimuksen ehtoja. Tämä tuo elämään pysyvyyttä ilman, että tarvitsee sitoutua asunnon omistamisen tuomiin pitkäaikaisiin taloudellisiin velvoitteisiin. Lisäksi, jos päätät muuttaa pois, saat asumisoikeusmaksun takaisin indeksikorjattuna.

Asumisoikeusasuntojen sijainti ja laatu

Kun puhutaan kodista, sijainti on usein yksi tärkeimmistä tekijöistä. Asumisoikeusasunnot sijaitsevat usein hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä, mikä tekee arjesta sujuvaa. Turun seudun johtavana asumisoikeusasuntojen toimijana ymmärrämme tämän ja tarjoamme laadukkaita asumisoikeuskoteja eri elämäntilanteisiin sopivilla sijainneilla. Olipa kyseessä sitten vilkas kaupunkielämä tai rauhallisempi ympäristö, Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja.

Laatu on toinen keskeinen tekijä asumisoikeusasunnoissa. Vaso panostaa asuntojensa korkeaan laatuun ja ylläpitoon, mikä takaa asukkaille miellyttävän ja huolettoman asumiskokemuksen. Asumisoikeusasunnot ovat kustannustehokkaita, mutta samalla ne tarjoavat modernit mukavuudet ja toimivat puitteet eri elämänvaiheisiin. Vason asumisoikeusasunnot ovatkin erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta kohtuulliseen hintaan.

Asumisoikeusasuntojen hakuprosessi

Hakuprosessi asumisoikeusasuntoon voi tuntua aluksi monimutkaiselta, mutta se on itse asiassa melko suoraviivainen. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä asumisoikeusasuntoja tarjoavaan yhtiöön, kuten Vaso, ja ja lähettää asuntohakemus. Vaso tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kodin  laajasta asuntokannasta.

Kun sopivaa asumisoikeusasuntoa on tarjottu, ilmoitetaan ostotarjouksen hyväksyntä Vasolle hakuaikaan mennessä. Vason asiantuntijat ovat apunasi koko asunnonhaku prosessin ajan, varmistaen, että kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Kun etusijaisuus hakemaasi asuntoon on varmistunut, voit alkaa suunnitella tulevaa muuttoasi unelmiesi asumisoikeusasuntoon.

Uusimmat uutiset