Siirry sisältöön

Vaso:n asumisoikeusasunnot Varsinais-Suomessa – Kerttulanniityn uudistetut kodit

Uudistetut kodit Kerttulanniityssä

Vason uudistetut asumisoikeusasunnot Kerttulanniityssä hehkuvat uutta loistoaan. Asunnot on päivitetty vastaamaan tämän päivän asumisvaatimuksia, esteettisyyttä unohtamatta. Perusparannusremonttia on tehty niin sisätiloissa kuin kiinteistön ulkopuolellakin, mikä takaa asukkaille viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön taas vuosiksi eteenpäin.

Asukkaiden arkea helpottavat alueen kattavat palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja kaupat, jotka ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Kerttulan asuinalue tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja virkistykseen, sillä läheltä löytyy niin metsän siimeksessä polveileva kuntorata kuin muitakin liikuntapaikkoja. Vason uudistetut asumisoikeusasunnot ovat ihanteellinen valinta niin sinkulle kuin suuremmallekin perheelle, joka etsii laadukasta ja huoletonta asumista.

Ota yhteyttä ja tutustu asuntotarjontaamme

Voit ottaa yhteyttä kätevästi sähköisesti ja asioida juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Meidät tavoittaa helposti ja nopeasti osoitteesta myynti@vaso.fi, ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi asumisoikeusasunnoista ja niiden hakuprosessista.

Toimistomme osoitteessa Rauhankatu 4, 20100 Turku, on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-16 ja perjantaisin klo 10-15. Tervetuloa tutustumaan!

Uusimmat uutiset