Siirry sisältöön

Vaso: Asumisoikeusasuntoja tarjolla useilla asuinalueilla Turun seudulla

Laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja eri elämäntilanteisiin

Vaso tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin Turun seudulla. Olitpa sitten nuori opiskelija, perheen perustamista suunnitteleva tai eläkepäiviä viettävä, meiltä löydät sopivan asumisratkaisun. Asumisoikeusasunnot tarjoavat joustavuutta ja huolettomuutta asumiseen. Vason laajasta asuntovalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva vaihtoehto.

Jokainen Vason asumisoikeuskoti on suunniteltu huolella, toimivan arjen vaatimukset huomioiden.

Asumisoikeusasuntoon ei tarvitse ottaa suuria taloudellisia riskejä. Asumisoikeusmaksu on 10–15 prosenttia asunnon hankintahinnasta ja tämä asumisoikeusmaksu maksetaan vain kerran. Asunnosta pois muuttavalle asukkaalle palautetaan asumisoikeusmaksu rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Asukkaalle palautetaan takaisin  vähintään asuntoon muuttaessa maksettu summa. Edullisimmillaan asumisoikeusmaksu on Vasolla noin 5 000 euroa.

Asumisoikeusasunnosta ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Ensiasunnon ostaja ei menetä veroetua.

Asuntoja useilla asuinalueilla Turun seudulla

Vason asumisoikeusasuntoja löytyy useilla eri asuinalueilla Turun seudulla. Turusta Raisioon, Naantaliin, Kaarinaan ja Lietoon – tarjoamme asumisratkaisuja eri sijainneissa, jotta jokainen voi löytää kotinsa mieleiseltään alueelta. Asuinalueet vaihtelevat luonnonläheisistä ympäristöistä kaupungin sykkeeseen. Valikoimistamme löytyy erikokoisia ja erilaisia asuntoja eri tarpeisiin.

Turun seutu tarjoaa monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet niin kaupungin sisällä kuin myös lähialueille. Asuinalueet ovat rauhallisia ja viihtyisiä, ja ne tarjoavat asukkaille hyvät mahdollisuudet harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon. Vaso on tehnyt yhteistyötä alueen kuntien kanssa jo pitkään ja yhteistyöllä varmistetaan, että asukkaat saavat parasta mahdollista palvelua ja tukea asumiseen liittyvissä asioissa.

Vaso – Turun seudun luotettava asumisoikeusasuntojen tarjoaja

Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Yleishyödyllisenä yhtiönä Vaso toimii kustannustehokkaasti. Asumisen ratkaisuissa Vaso panostaa alueen asukkaiden hyvinvointiin ja asumisen laatuun. Vaso on toiminut alalla jo yli 30 vuoden ajan ja on saanut vankan kokemuksen rakentaa  asukkaiden toiveiden mukaisia koteja.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme heille parhaimmat kodin tilaratkaisut arjen pyörityksessä. Jatkamme uusien Vaso-kotien rakentamista Turun ja naapurikaupunkien  alueella.  Jos etsit tasokasta ja kohtuuhintaista asumisratkaisua Turun seudulta, Vaso on sinulle oikea valinta.

Uusimmat uutiset