Siirry sisältöön

Vaso tarjoaa kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja koko Turun seudulla

Kohtuuhintaiset asumisoikeusasunnot

Vaso tarjoaa kohtuuhintaisia asuntoja niille, jotka etsivät laadukasta ja pitkäaikaista asumista Turun talousalueella. Asumisoikeusasunto on erinomainen valinta erityisesti niille, jotka arvostavat asumisen vakautta, mutta eivät vielä ole valmiita tai eivät halua sitoutua omistusasunnon hankintaan.

Vason tarjoamat asumisoikeusasunnot sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla, kuten Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa. Asuntojen sijainti laajalla alueella mahdollistaa monipuolisesti vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Olipa kyseessä sitten perheen perustaminen, työpaikan vaihto tai eläkepäivien vietto, Vaso pystyy tarjoamaan uudin kodin viihtyisässä ympäristössä, kohtuuhintaan.

Asumisoikeusasuntojen edut pähkinänkuoressa

Vaso huolehtii asumisoikeusasuntojensa ylläpidosta ja kunnossapidosta, mikä takaa asukkaille huolettoman ja mukavan asumiskokemuksen. Asumisoikeusasunnosta asukas maksaa ennen asuntoon muuttoa asumisoikeus- ja vakuusmaksun ja  kuukausittain käyttövastikkeen, joka kattaa asumisen kiinteät kulut.

Etuihin kuuluu myös joustavuus: Asukkaalla on mahdollisuus vaihtaa asuntoa Vason muiden kohteiden välillä, mikäli elämäntilanne muuttuu ja tulee tarve vaihtaa sopivampaan asuntoon. Tämä tekee Vason asumisoikeusasunnoista erityisen houkuttelevia, sillä ne tarjoavat turvaa ja joustavuutta ilman omistusasunnon huolia ja velvoitteita.

Uusimmat uutiset