Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vasolta asumisoikeusasumista ilman omistamisen velvoitetta

Asumisoikeusasuminen – Vapautta ja vakautta asumiseen

Asumisoikeusasuminen on suosittu asumismuoto, joka yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet. Se tarjoaa asukkaille mahdollisuuden asua laadukkaissa kodeissa ilman omistamisen tuomaa taloudellista taakkaa. Asumisoikeusasuntoihin sijoitettu pääoma on suojattu indeksikorjauksella, mikä tekee siitä turvallisen ja ennakoitavan vaihtoehdon.

Asumisoikeusasunnoissa asukkaat maksavat kertaluonteisen asumisoikeusmaksun, joka on yleensä 10-15 % asunnon arvosta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut, kuten lämmityksen, veden ja kiinteistön huollon. Asumisoikeusasunto tarjoaa asukkailleen pitkäaikaisen ja turvatun kodin, jossa he voivat elää ja kasvattaa perhettään ilman huolta asunnon arvon heilahteluista.

Asumisoikeusasuntoihin on mahdollista päästä käsiksi pienemmällä alkupääomalla kuin omistusasuntoihin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti ensiasunnon ostajille. Vason tarjoamat asumisoikeusasunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden äärellä, mikä lisää asumismukavuutta.

Asumisoikeusasunnon edut

Asumisoikeusasuntojen suosio perustuu niiden tarjoamiin etuihin. Asukkaat nauttivat omistusasumisen tunteesta ilman suurta taloudellista sitoutumista. Asumisoikeusasunnoissa asuminen on myös joustavaa: asukas voi vaihtaa asuntoa elämäntilanteensa muuttuessa, ja asumisoikeusmaksu palautetaan indeksikorjattuna, kun asumisoikeudesta luovutaan.

Lisäksi asumisoikeusasunnot ovat usein uudempia ja paremmin varusteltuja kuin vastaavat vuokra-asunnot. Ne tarjoavat asukkaille korkeatasoista asumista kohtuulliseen hintaan. Asumisoikeusasunnoissa asuvilla on myös vahva yhteisöllisyyden tunne, sillä asukkaat tuntevat olevansa osa naapurustoaan pitkällä aikavälillä.

Asumisoikeusasuminen Turun seudulla

Turun seudulla asumisoikeusasuntojen kysyntä on kasvussa, ja Vaso on alueen johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Vaso ymmärtää asukkaidensa tarpeet ja tarjoaa laadukkaita asumisoikeusasuntoja eri elämäntilanteisiin. Olipa kyseessä sitten pieni yksiö tai suurempi perheasunto, Vaso pystyy tarjoamaan kodin, joka vastaa asukkaiden toiveita ja tarpeita.

Vason asumisoikeusasunnot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin nuorille aikuisille, perheille kuin ikääntyvillekin. Asumisoikeusasuminen Turun seudulla tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia laadukkaasta asumisesta ilman omistamisen huolia ja velvoitteita.

Uusimmat uutiset