Din bostadsansökan fungerar som sökvakt

Genom att fylla i bostadsansökan berättar du för oss vad för slags bostad du ansöker om och i vilka områden. Därefter skickar vi dig automatiskt erbjudanden med information om bostäder som blir lediga och som motsvarar din ansökan. Din ansökan fungerar med andra ord som sökvakt.

Du förbinder dig inte till något genom att lämna in en bostadsansökan eller ta emot ett bostadserbjudande. Fyll i bostadsansökan här.

Om du vill kan du också fylla i bostadsansökan på vårt kontor på Fredsgatan 4.

Ansök först om ordningsnummer

För bostadsansökan behöver du ett ordningsnummer till bostadsrätt, eftersom nästa boende för den aktuella bostaden avgörs av ordningsnumret. Ordningsnumret beviljas av den kommun eller stad där bostaden ligger. Läs mer om ordningsnummer eller ansök om ordningsnummer.

Du kan fylla i bostadsansökan så fort du har ansökt om ordningsnummer – du behöver med andra ord inte vänta på att ditt ordningsnummer ska anlända.

Fyll i bostadsansökan här.

Komplettera din bostadsansökan senare

När du fyller i ansökan på webben och har skickat iväg den, får du en kod för att senare kunna redigera eller komplettera din ansökan. Om du fyller i en helt ny ansökan gäller din tidigare ansökan inte längre. Din bostadsansökan gäller i 12 månader.

Komplettera din bostadsansökan här.