• 666,54 €/kk
  • 0,00 €
  • 46 m2

Kartanontie 5 b A 48, Kaarina | 2h+kt
Bor i lägenheten

Närmare information om objektet

  • 2h+kt
  • Rakenteilla
  • 46 m2
  • 5.
  • Kartanontie 5 b A 48
  • Kerrostalo
  • 0,00 €
  • 666,54 €/kk

Uusia koteja merelliseen Kaarinaan!

Viisikerroksisen Kartanonpuiston valoisat kodit rakentuvat aivan keskustan palveluiden äärellä ja meren läheisyyteen. Hovirinnan uimaranta ja venelaiturit ovat kävelymatkan etäisyydellä kuten kaikki Kaarinan keskustan lähipalvelut.  Kulkuyhteydet ovat mainiot tarjoten nopeat väylät niin Helsingin kuin Turun suuntaan. Monipuolisessa asuntovalikoimassa on vaihtoehtoja kaikenlaisiin elämänvaiheisiin. Valittavana on kompakteista ja saunattomista kaksioista aina saunallisiin 3h+k+s kulmahuoneistoihin. Nämä tasokkaat kodit ovat vertaansa vailla ja luovutetaan viimeisteltyinä uusille asukkaille 29.4.2022.

Kartanonpuiston uudiskohteen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella valoisuutta ja avaruutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen.
Pehmeät, vaaleat ja maanläheiset värit luovat kodin sisustuksessa harmonisen värimaailman ja kokonaisuuden. Keittiössä on vakiona valkoiset kodinkoneet, kuten astianpesukone, jää-/pakastekaappiyhdistelmä, integroitu/ulosvedettävä liesikupu ja keraaminen liesitaso, jonka alla on erillinen kalusteuuni. Keittiön kaapinovissa ja laatikostoissa on huomioitu käyttömukavuus hidastetulla ovisaranoilla ja liukumekanismilla.
Vaaleasävyisessä  kylpyhuoneessa on samassa wc sekä tilaa pyykinpesutornille. Kylpyhuoneen säilytyskalusteet ovat vedenkestävää massiivilaminaatia. Asuinhuoneissa on kaunis ja vaaleahko laminaattilattia.  Kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta. Eteisessä liukuovikaappien peilipinnat lisäävät tilantuntua.
Lisää hyötyneliöitä tarjoaa tilava lasitettu parveke, jonka lattialle asennetaan jalalle pehmeä matto. Ikkunat varustetaan integroiduilla sälekaihtimilla. Avattavissa ikkunoissa on vaaleat sälekaihtimet, parveke-ovissa pinta-asenteisena.
Lisäksi asunnoissa valmiina olevat 100 M nopeudella toimivat tietoliikenneyhteydet ilahduttavat niin etätyöskentelijää kuin vapaa-ajanviettäjää.

Rakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevat kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä vaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Irtaimistovarastossa varusteena on hylly sekä vaatetanko.
Kartanonpuiston ja naapuriyhtiön välisellä yhteisellä alueella on viihtyisä lasten leikkialue ja oleskelupiha sekä pyörätelineet ja jäteastiat. Autopaikoitus on osittain pihakannen alla, jossa on yhteensä 10 vuokrattavaa autopaikkaa. Asuinrakennuksen katoksen alla on 3 autopaikkaa joista yksi on varattu INVA paikaksi. Loput 13 autopaikkaa on piha-alueella. Viisi kappaletta autopaikoista (pihakannen alla) varustetaan keskinopeilla  (22 kW) sähköauton latausasemilla. Loput autopaikoista on varustettu hybriditolpilla.

Kartanonpuiston sijainti on mitä parhain, päättyvän kadun varrella vehreän metsikön laidalla.  Harrastusmahdollisuuksia ja aktiviteetteja on runsaasti ja aivan kivenheitonpäässä kotiovelta.  Hovirinnan venesatamasta on mahdollisuus vuokrata venepaikka ja viereisessä uimarannassa voi kauniina kesäpäivänä nauttia auringosta ja pulahtaa välillä uimaan.  Nuorille perheille liikennepuisto ja iso leikkipuisto ovat kaikki sopivalla lähietäisyydellä, lyhyen kävelymatkan päässä. Talvikaudella on suurta iloa uimahallista ja kuntosalista, jossa voi pitää kunnostaa hyvää huolta. Kesäaikana voi ylläpitää kuntoa Kuntoliikuntapuiston ulkokuntosalilla.  Kaarinan keskustassa alle kahden kilometrin päässä on monipuoliset palvelut kuten  Kaarina-talo kirjastoineen, päivittäistavarakaupat, koulut, päiväkoti, terveyskeskus, Isännänkadun palvelukeskus jne. Kotien tuntumassa , lyhyen ajomatkan päässä on myös Skanssin kauppakeskus laajoine palveluvalikoimineen

Omatoimiliikkujille Kaarina tarjoaa runsaasti elämyksiä luonnossa  kuten Tuorlan esteetön luontopolku, kulttuurikohde Kuusiston Piispanlinnan rauniot, Pyhän Katariinan luontopolut ja lintubongarien suosima Järvelän kosteikko ja lintulava.

Lemmikit ovat tervetulleita Vaso-koteihin.
Kartanopuisto on täysin savuton kiinteistö. Kartanonpuiston ja naapuriyhtiön yhteiset piha-alueet eivät ole savuttomia.

Asunnoissa on ensimmäinen hakuaika on 22.4.2021 asti, jonka jälkeen on jatkuva haku. Toimi siis nopeasti ja täytä asuntohakemus sekä hae Kaarinan kaupungin järjestysnumero.  Lisätietoa asunnon hakemisesta