Siirry sisältöön
Artemiksen ensimäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Aurinko ja lämpö, juhannus ja kesälomat. Tätä on odotettu! Kesähelteiden käydessä yhä kuumemmiksi, on hyvä pitää mielessä muutama asia.

Ole varovainen tulen kanssa

Jos olet kotisi grillimestari, muistathan, että avotulella grillaaminen metsäpalovaroituksen aikana on kiellettyä. Eli pallo- ja kertakäyttögrillit, kiinteistön pihalla olevat avogrillipaikat, sekä muut kipinää aiheuttavat grillaustavat ovat kiellettyjä.

Vaikka kaasu- ja sähkögrillin käyttö on sallittua, kesällä ja varsinkin helteellä grillaamiseen liittyy aina omat riskinsä ja suosittelemmekin suosimaan näistä turvallisempaa vaihtoehtoa, eli sähkögrilliä. Jos kuitenkin käytät kaasugrilliä, suosi pieniä nestekaasupulloja ja säilytä niitä aina varjossa, jotta pullon pinta ei kuumene liikaa.

Jos sopimuksesi sallii vielä tupakoinnin, tupakoithan vain sille sallitulla alueella. Huomioi tupakoidessasi aina muut ja varmista varsinkin näin kesäaikaan, että tupakantumpit sammuvat, eivätkä jää savuamaan.


Kodin viilennys

Helteillä koti muuttuu helposti tukalan kuumaksi. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit ehkäistä kodin kuumenemista

  • Pidä ovet ja ikkunat kiinni päivällä
  • Vedä ikkunoiden eteen verhot ja laske kaihtimet päiväksi
  • Vältä uunin ja saunan lämmitystä
  • Avaa ikkuna tarvittaessa vain varjon puolelta
  • Hyödynnä yön viileyttä tuuletuksessa ja hanki hyttysverkot tuuletusikkunoihin
  • Ilmapuhaltimet ja propellit kannattaa nostaa ikkunan eteen yöksi jotta viileämpi ilma kiertää sisään
  • Lasitettujen parvekkeiden lasit on hyvä pitää auki
  • Tukalaa oloa voi lievittää käyttämällä kosteaa lakanaa peittona
  • Muista juoda riittävästi!

Ilmalämpöpumpun asennus on mahdollista Vaso-koteihin, mikäli sisä- ja ulkoyksikön asentamiselle on tilaa.


Lomareissulle yhteiskäyttöautolla!

Asukkaillamme on mahdollisuus vuokrata näppärää ja edullista 24RENT-yhteiskäyttöautoa omiin ajoihin omien tarpeiden ja aikataulujen mukaisesti.

Varaus tehdään helposti ja nopeasti netissä 24RENT-sivustolla osoitteessa https://www.24rent.fi. Auton voi vuokrata, vaikka muutamaksi tunniksi tai viikoksi, vaikkapa lomareissulle.

Auton voi ottaa käyttöön ympäri vuorokauden. Varauksen alkaessa auton ovet avataan omalla puhelimella ja avaimet odottavat valmiina autossa.

Tällä hetkellä yhteiskäyttöautomme löytyvät seuraavista kiinteistöistä:

Turku: Pääskysillankatu 5 (pihapaikka), Rauhankatu 8 (pihapaikka), Ahterikatu 10 (paikka nro 3)

Raisio: Kerttulantie 16 (parkkikansi)

Kaarina: Lautakunnankatu 12 (paikka 6)

Vason asukkailla on pysyvä -10% alennus kaikkiin 24rentin autojen vuokraukseen, eli myös niihin, jotka eivät ole Vason kiinteistöjen pihalla. OmaVasossa on asukastiedotteissa ohjeet alennuskoodin aktivoimiseen.


Vason asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu toimii kesäaikaan normaalisti, vaikkakin vastausajoissa saattaa olla lomista johtuvaa viivettä. Suosi ensisijaisena yhteydenottokanavana OmaVasoa.

Puhelinpalveluissa on otettu käyttöön takaisinsoittopalvelu. Jos et tavoita puhelinaikana haluamaasi henkilöä, voit jättää soittopyynnön. Vastaamme siihen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asuntomyynnin ja vastikeneuvonnan puhelinaika on klo 10-14 ja isännöinnin klo 10-12.

Toimisto on avoinna ma-to klo 10-16, ja pe 10-15. Jos haluat asioida toimistolla tietyn henkilön, kuten isännöitsijäsi kanssa, varaa aika aina etukäteen.

Uusimmat uutiset