Siirry sisältöön
Tietojärjestelmässämme on tällä hetkellä virhe asumisoikeusmaksujen päivittymisen osalta. Pahoittelemme virhettä ja selvitämme tilannetta.

Lehtokerttu – asumisen uusi aikakausi Raision Kerttulassa

Haluaisitko herätä utuiseen Aamukasteeseen? Vai viettää vapaa-aikasi rantahiekan sävyisessä Päivänpaisteessa? Nyt sen mahdollistaa Raision Lehtokerttu, uudiskohteemme, jonka materiaalit on valittu näiden kahden teeman mukaisesti.

Raision Kerttula toivottaa tervetulleeksi sinut ja perheesi marraskuussa 2023 kun Lehtokertun 1-tasoiset rivitaloasunnot avaavat ovensa uusille asukkaille ja 48 asuntoa kuudessa eri rakennuksessa muuttuu kodeiksi. Lehtokertun sijainti on erinomainen rauhallisen tien päässä eivätkä palvelut pääse enää tämän lähemmäs. K-market Kokinvuori sijaitsee vain 200 metrin päässä, samoin linja-autopysäkit, josta pääsee keskustaan, Myllyyn ja Turkuun tiheillä vuoroilla. Päiväkodit, koulut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat Raision valttikortteja ja kaikki nämä löytyvät läheltä, ilman ruuhkissa jonotusta. Täällä on hyvä asua perheen kanssa sillä myös kevyen liikenteen väylät ovat Kerttulan alueella erinomaiset.

”Asukkaille sopivat tilat luovat hyvinvointia” – näin luonnehtii Lehtokertun arkkitehtisuunnittelusta vastannut Sigge Arkkitehdit Oy. Turkulainen Sigge on skandinaavisen arkkitehtuurin edelläkävijä, jonka toimintaa ohjaavat huolellinen suunnittelu ja kestävän kehityksen periaatteet. 

Lehtokertun myynti on käynnissä ja asunnot ovat muuttovalmiita marraskuussa 2023. Jos kuulet Lehtokertun kutsuvan, lähetäthän asuntohakemuksesi tai ota yhteyttä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse  02-2747002 ja sähköpostitse: myynti@vaso.fi.

Lehtokertun hakuaika jatkuu niin kauan kuin asuntoja on vapaana. Tarjoamme asuntoja hakuun osallistuneille. Voit jättää asuntohakemuksen sivuillamme. Saat ostotarjouksen, hakuehtojasi vastaavista asunnoista, kun sinulla on voimassa oleva asuntohakemus. Lähetäthän siis meille asuntohakemuksesi ja lisäksi hae Raision kaupungin järjestysnumero.


Lehtokertun sisustusvalinnat

Kodin sisustus on tärkeä viihtyvyystekijä ja Lehtokertussa on materiaalit valittu huolella, niin että sinun on helppo rakentaa kotisi sisustus teemoihin, jotka olemme valinneet asuntoihin. Sävymaailmat ovat Aamukaste ja Päivänpaiste. 

Aamukaste – viileä ja kuulas kuin usvainen aamu, jossa sinut yllättää kaunis linnun laulu. Kaikissa kodin seinissä on maalin sävyinä Tikkurilan Batisti, johon on helppo yhdistää tyylikkäästi kodin tekstiilit ja kalusteet. Vaaleaan keittiöön tuo särmää harmaat työtasot ja välitilan taustat, led-nauhojen valaistessa työtasoja. Lattiassa on luonnollisen tammen sävyinen lankkulaminaatti.

Aamukasteen sävymaailma on  asunnoissa: E31-E42  ja  F43-F48

Aamukaste 3h + k + s
Aamukaste 4h + k + s

Päivänpaiste – lämmin kuin keskikesän päivä, jonka ei soisi koskaan päättyvän. Päivänpaisteen seinille valitsimme myös Tikkurilan Batistin, koska se on mielestämme erityisen kaunis ja helppo tausta kodin sisustukselle. Vaaleaan keittiöön ja lattioille tuo lämpöä tammen sävyiset laminaattipinnat ja välitilan taustat ovat modernisti valkoiseksi maalattua lasia, joita valaisee led-nauhat. Vaalea ja kodikas lankkukuosi laminaattilattiassa antaa rauhallisen ilmeen kotiisi.

Päivänpaisteen  sävymaailma on asunnoissa: A1-A8, B9-B14, C15-C22 ja D23-D30

Päivänpaiste 4h + k + s
Päivänpaiste 4h + k + s
2h + k + s

Molemmissa teemoissa on samat Whirlpool – kodinkoneet, keittiön kaapinovissa ja laatikostoissa hidastetut saranat. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet.  Pesuhuoneen kalusteet ovat vedenkestäviä, seinien laatat isoja, mattavalkoisia ja tyylikkäitä. Lattialaattojen väritys noudattelee muita kodin värivalintoja, Aamukasteessa usvan harmaina ja Päivänpaisteessa lämpimän rantahiekan sävyisenä.

Aamukaste 3h + k + s kylpyhuone
Päivänpaiste 2h + k + s kylpyhuone

Vaso on saanut erityisesti kiitosta asuntojen hyvin suunnitelluista pohjaratkaisuista, myös Lehtikertussa olemme panostaneet tähän. Jokaisessa asuntotyypissä on toimivat keittiöratkaisut, riittävän isot kylpyhuoneet ja säilytystilat. Tämän lisäksi asuntojen takapihoille rakennetaan kestopuusta koko huoneiston levyinen ja 2,4 m syvä oleskelupatio. Keittiön varusteluun kuuluu vakiona mm. astianpesukone, kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja jää-pakastinkaappi. Asumisen ja arjen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Lisäksi kodeissa on modernit tietoliikenneyhteydet ja koko kiinteistö on savuton. Taloyhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö, josta jo yli 70 % on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Lisäksi kodeissa on modernit tietoliikenneyhteydet ja koko kiinteistö on savuton. 

Aamukaste 3h + k + s

6 lisäsyytä muuttaa Lehtokerttuun:

  • Lähikauppaan 200 m
  • Bussipysäkille 200 m, reitit kulkee keskustaan, Myllyyn, Ikeaan ja Turkuun usein
  • Kouluun ja urheilukeskukseen 1 km
  • Raision keskustaan 2,3 km
  • Kevyenliikenteenväylät koko matkan keskustaan
  • Myllyyn ja Ikeaan 4 km

Mallikuvat ovat luonnoksia, jotka havainnollistavat kiinteistön ja asuntojen ulkonäköä. Kuvien yksityiskohdat ja värimaailma voivat joissain määrin poiketa lopullisesta arkkitehtisuunnitelmien toteutuksesta. Materiaalimallit ovat esillä toimistolla os. Rauhankatu 4 . Malleja voi tulla katsomaan ilman ajanvarausta toimiston aukioloaikojen puitteissa.


Lehtokertun 68,5m2 kolmio Päivänpaiste – teemalla on ihanan valoisa kokonaisuus!

Kävimme tutustumassa ja kuvaamassa mallikolmion, pyydä lisäkuvia myynnistämme!

Asunnot ovat kaikki yksitasoisia, avaria kokonaisuuksia ja jokaisessa asunnossa on isot puuterassit. Piha-aluetta rajaa kahdelta suunnalta autokatokset ja Lehtokertun asukkaille onkin tulossa peräti 96 autopaikkaa, joista 53 kpl on katospaikkoja. Autokatosten rajaama alue sulkee sisäänsä myös lasten leikkipaikan ja kaikkiin koteihin kuuluu asunnon sisäänkäynnin edessä oleva puolilämmin irtaimistovarasto. 


Lehtokertun hakuaika jatkuu niin kauan kuin asuntoja on vapaana. Tarjoamme asuntoja hakuun osallistuneille. Voit jättää asuntohakemuksen sivuillamme. Saat ostotarjouksen, hakuehtojasi vastaavista asunnoista, kun sinulla on voimassa oleva asuntohakemus. Lähetäthän siis meille asuntohakemuksesi ja lisäksi hae Raision kaupungin järjestysnumero. 

Lehtokertun esitehinnasto sekä rakennustapaseloste.

Piha-alueella on 56 kpl  lämmityspistorasiallista autopaikkaa, joista 6 kpl varustetaan keskinopealla sähköauton latauksen erillismittauksella. Avopaikkoja on 40 kpl. Autopaikat on liitetty eParking- järjestelmään.
Autopaikan vuokra:
autokatospaikka 30 €/kk + kulutettu sähkö
avopaikka 19 €/kk

Vesi:
Vesiennakko 20 €/hlö/kk

Netti:
Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman 100 M laajakaistayhteyden. DNA toimittaa netti- ja TV-palvelut kaikkiin Vason kiinteistöihin.

Lehtokerttu os. Kellarimäenkatu 6 ja 8, 21200 Raisio

Tutustu tästä huoneistojen pohjakuviin:

2h + kt + s, 54  m2, asunnot A1-A8
3h + kt + s, 68,5 m2, asunnot B10-B13, C15-C21, D23-D30, E32-E41
4h + kt + s, 83,5 m2, asunnot B9, B14, C22, E31, E42 ja F43-F48


Puhelinpalvelu:

ma-pe klo 10-14

puh. 02-2747002

Myyntipalvelumme:

ma-to klo 10-16, pe 10-15

Rauhankatu 4, 20100 Turku

sähköposti: myynti@vaso.fi.

Uusimmat uutiset