Siirry sisältöön
Artemiksen ensimäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Talvikunnossapito Vason kiinteistöissä

(kuva: Wikimedia Commons)

Talvi on tehnyt jo kovasti tuloaan, ja säätiedotteet ennustavatkin seuraaville päiville runsasta lumisadetta ja huonoa keliä. Huoltoyhtiöt pyrkivät varautumaan säävaihteluihin mahdollisimman hyvin ja harvoin kovatkaan lumisateet pääsevät pahasti yllättämään.

Pyydämme kuitenkin asukkaitamme huomioimaan seuraavat asiat:

  • Lumien auraaminen aloitetaan, kun lunta on noin 5 cm. Huomioittehan, että kova tuuli saattaa viivästyttää aurausta, sillä lumen kerääminen ei ole mahdollista kovalla tuulella.
  • Huoltoyhtiö auraa ja hiekoittaa pysäköintipaikat ja yleiset kulkualueet. Autojen välit sekä rivitalojen etupihat kuuluvat asukkaille.
  • Kaikkien pihojen auraamiseen samaan aikaan ei ole tarvittavaa kapasiteettia, joten välillä aurausta joutuu jonkin aikaa odottelemaan.

Toivommekin asukkaiden ymmärrystä ja malttia kiinteistön huoltoyhtiötä kohtaan. Suosittelemme myös nastojen yms. käyttämistä kengissä, kun kelit sitä vaativat, jotta ikäviltä tapaturmilta vältytään niin kotipihalla kun muuallakin.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä omaan kiinteistöhuoltoosi.

Turvallista talven jatkoa ja mukavaa joulun odotusta!

Uusimmat uutiset