Siirry sisältöön

Uusittu Kerttulanniitty kutsuu perhettäsi


Kerttulanniityssä on nyt vapautunut tai vapautumassa kaksi tilavaa, perusparannettua asuntoa.

Kiinteistössä juuri valmistunut perusparannusremontti kohensi ja raikasti näiden perhekokoisten asuntojen tilat.

Kerttulanniityn kerrostalo sijaitsee Kokinvuoren kerrostaloalueella, tarjoten ihanteellisen sijainnin terveyskeskuksen, Kerttulan koulun ja liikuntakeskuksen läheisyydessä, vain lyhyen matkan päässä Raision keskustasta. Täällä asut rauhallisessa ympäristössä, kaukana keskustan kiireestä, mutta silti lähellä sen tarjoamia monipuolisia palveluita. Kauppakeskus Myllyn palvelut ovat myös helposti saavutettavissa, vain muutaman kilometrin päässä.

Kerttulanniityn naapurissa sijaitsee kätevä lähikauppa, joka mahdollistaa nopeat ja vaivattomat ostosreissut. Raisio tarjoaa asukkailleen monipuolisia harrastus- ja urheilumahdollisuuksia. Keskustasta löytyvät tilavat kirjastot ja suosittu uintikeskus Ulpukka. Lisäksi Kerttulan liikuntakeskus on alle kilometrin päässä, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia urheiluun ja liikuntaan, kuten urheilukenttiä, kuntoratoja, jäähallin ja monitoimihallin.

Nyt vapaana olevat asunnot ovat tilavia 4 huonetta, keittiö ja sauna koteja. Asuntojen pinta-ala on 97,5 neliömetriä, ja niissä on avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Erityistä huomiota on kiinnitetty säilytystiloihin ja pyykkihuollolle on oma tilansa kodinhoitohuoneessa. Lisäksi asunnoissa on toinen wc eteisaulassa.

Tutustu asuntojen kuviin ja anna niiden hurmata sinut!

Tarjoamme asuntoja hakuun osallistuneille. Voit jättää asuntohakemuksen sivuillamme.

Kerttulanniitty

Kokinvuorenkatu 15

21200 Raisio

Myyntipalvelumme:

ma-to klo 10-16, pe 10-15

Rauhankatu 4, 20100 Turku

sähköposti: myynti@vaso.fi.

Puhelinpalvelu:

ma-pe klo 10-14

puh. 02-2747002

Uusimmat uutiset