Siirry sisältöön
Artemiksen ensimäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uusi asumisoikeuskoti haaveissa?

Tutustu tästä kaupunkeihin, joissa asuntomme sijaitsee ja tee hakemus siihen kaupunkiin, josta etsit uutta kotia. Hakeminen onnistuu helposti sähköisellä lomakkeella – oletpa sitten hakemassa ensimmäistä asumisoikeusasuntoasi tai vaihtamassa Vaso-kodista toiseen. Tärkeintä on hakea heti järjestysnumeroa ja tehdä asuntohakemus, joka toimii asuntovahtinasi.

Vaso Aurajoki Turku

Turku

Varför Paris, vi har ju Åbo? Totta, moneltakin kantilta Turkua tarkemmin tarkasteltaessa, tuntuu turhalta tilata lippuja Pariisiin. Turussa on kaikkea – ja enemmänkin, kun vaan malttaa ottaa kaupungista kaiken irti!

Raisio

Raisio

Raisiosta löytyy vaikka ja mitä, kun vaan malttaa tulla ja tutkia. Monipuolinen ja kehittyvä Raisio nauttii huippusijainnistaan Turun kainalossa hyvien yhteyksien päässä niin Naantalista, Ruskolta kuin Maskustakin. Tarjolla on rauhaa sitä rakastaville, mutta myös paljon toimintaa ja tekemistä niitä kaipaaville.

Naantali

Merellisessä Naantalissa on paljon nähtävää ja koettavaa niin asukkaille itselleen kuin vierailijoillekin. Naantali on paljon muutakin kuin aurinkoinen kesäkaupunki ja Suomen presidentin kesänviettopaikka. Naantalissa on kaikki mitä hyvään asumiseen tarvitaan kaikkina vuodenaikoina.

Kaarina

Kaarinan kaupungin tunnuslause ”Paras paikka elää” on toki paljon luvattu, mutta ei liikaa kuitenkaan, kun tutustuu kaupunkiin tarkemmin ja löytää sen monet kasvot. Merellinen Kaarina on tunnettu lapsiystävällisyydestään ja vahvasta yrittäjähenkisyydestään, josta se on useasti saanut tunnustusta.

Lieto

Lieto

Liedon kaupunki muodostuu kymmenistä pienemmistä kylistä ja taajamista. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja asukkaita houkutellaan niin uusilla, luonnonkauniilla pientaloalueilla kuin keskusta-alueen uusilla kerrostaloilla, joissa asuminen on vaivatonta ja helppoa palveluiden ollessa kotitalon läheisyydessä.