Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Sähköiset palvelut asukkaalle ja asunnon hakijalle

Etsi asuntoja

Hae meiltä tarpeisiisi sopivaa asumisoikeusasuntoa Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin ja Raision alueelta. Tutustu tästä monipuoliseen asuntovalikoimaamme.

Hae järjestysnumeroa

Asumisoikeusasunnon saaja ratkaistaan aina asumisoikeuden järjestysnumeron perusteella. Jos samaan asuntoon on useita hakijoita, asunnon saa hakija, jonka järjestysnumero on pieni.

Täytä asuntohakemus

Täyttämällä asuntohakemuksen kerrot meille, minkälaista asuntoa haet ja miltä alueilta. Hakemus toimii ns. hakuvahtina, eli saat aina ostotarjouksen, kun hakuehtoisi osuva asunto tulee myyntiin. 

Tee huoltopyyntö

Ilmoita kiinteistösi ja kotisi korjaustarpeista ja vioista huoltoyhtiölle.

Huoltoyhtiö ja isännöintihaku

Löydät helposti asuinkiinteistösi huoltoyhtiön ja isännöitsijän tiedot.

OmaVaso

OmaVason myötä pysyt ajan tasalla asuinkiinteistösi asioista sekä näet mm. sopimus- ja maksutietosi, voit tehdä sähköisen huoltopyynnön kiinteistösi ja kotisi korjaustarpeista ja vioista

Tee irtisanomisilmoitus

Asumisoikeusasunnon irtisanomisaika on kolme kuukautta siitä päivästä eteenpäin, kun vastaanotamme tekemäsi asunnon irtisanomisilmoituksen.

Tee muutostyöhakemus

Toivomme, että viihdyt kodissasi ja saat sisustettua siitä mieleisesi. Voit remontoida asuntoa mieleiseksi. Joihinkin muutoksiin tarvitse isännöitsijän luvan. Muutostyöhakemuksen voit toimittaa sähköisesti isännöitsijälle OmaVaso asukassivuilta.

Tee häiriöilmoitus

Kaikkien asukkaiden tulee käytöksellään ottaa huomioon toiset asukkaat. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa toistuvasta häiritsevästä elämästä.

Asukaskokous

Tervetuloa asukaskokoukseen! Kirjautuminen vaatii salasanan, jonka olet saanut asukaskokouskutsussa

Pysäköinti Vasolla

Vuodesta 2019 alkaen Vason uudiskohteissa ja perusparannetuissa kiinteistöissä pysäköintipaikan varaaminen, lämmitystolpan hallinta sekä maksaminen on toteutettu eParking-sovelluksen kautta.

Turvaposti

Varallisuusselvitykset voit lähettää meille myös suojattuna turvapostina.