Siirry sisältöön

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy

Vaso on perustettu vuonna 1990. Sen ensimmäinen kiinteistö valmistui 13.12.1991 Turun Halisiin. Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin.

Mikä on Vaso?

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy eli Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Vaso tarjoaa asumisoikeusasuntoja Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa.

Vason hallitus

Vason hallitus nimetään yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Mikäli henkilömuutoksia ei tule, sama hallitus jatkaa kunnallisvaalien välisen noin neljän vuoden ajan.

Asukasvaikuttaminen

Jokaisessa kiinteistössä pidetään vuosittain isännöitsijän toimesta asukaskokous, johon kaikki kiinteistön asukkaat ovat kutsuttu. Asukaskokouksessa pääset vaikuttamaan asumisviihtyvyyteen ja arkeen kiinteistössäsi.

Asukkaiden yhteistyöelin YTE

YTE kokoontuu pohtimaan vuoden aikana esille tulevia asumisoikeusasumista koskevia asioita, järjestää tiedotustoimintaa, toimii edunvalvojana ja neuvotteluelimenä Vason suuntaan sekä kehittää asumisoikeusjärjestelmää aina vaan paremmaksi asumismuodoksi.

Suomen Asumisoikeusyhteisöt ry SAY

SAY eli Suomen Asumisoikeusyhteisöt ry on asumisoikeusasuntoja omistavien yhtiöiden yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää asumisoikeusasumista.

Uutiset

Tietoa ajankohtaisista asioista.

Vastuullisuus

Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen vaatii tekoja. Myös Vaso haluaa edistää toiminnallaan tätä päämäärää.
Näin ollen jokainen Vason asukas on mukana tekemässä konkreettista työtä ilmastonmuutosta vastaan!

Töihin Vasolle

Voit jättää avoimen työhakemuksen Vasolle.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle aihealueittain yleisimmät kysymykset vastauksin.