Siirry sisältöön

Uusi koti Vasolta

Asumisoikeusasunnon hakeminen onnistuu helposti sähköisellä lomakkeella – oletpa sitten hakemassa ensimmäistä asumisoikeusasuntoasi tai vaihtamassa Vaso-kodista toiseen. Tärkeintä on hakea heti järjestysnumeroa ja tehdä asuntohakemus, joka toimii asuntovahtinasi. Hakemisen vaiheet löydät eriteltynä tältä sivulta.

Vaso avain

Löydä koti

Hae meiltä tarpeisiisi sopivaa asumisoikeusasuntoa Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin ja Raision alueelta. Tutustu tästä monipuoliseen asuntovalikoimaamme.

Mitä on asumisoikeus?

Hae meiltä tarpeisiisi sopivaa asumisoikeusasuntoa Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin ja Raision alueelta. Tutustu tästä monipuoliseen asuntovalikoimaamme.

Vaso Turun ilta

Tutustu kaupunkeihin

Asunto Turun keskustan sykkeessä, vaiko sittenkin Naantalin ihanasta kesäkaupungista? Ehkä sittenkin Kaarinasta hyvien kulkuyhteyksien päästä? Tutustu tästä asuntojemme sijaintiin sekä millaisia palveluita ja harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia eri kaupungeista löytyy!

Miten haen asuntoa?

Asumisoikeusasunnon hakeminen onnistuu helposti sähköisellä lomakkeella – oletpa sitten hakemassa ensimmäistä asumisoikeusasuntoasi tai vaihtamassa Vaso-kodista toiseen. Tärkeintä on hakea heti järjestysnumeroa ja tehdä asuntohakemus, joka toimii hakuvahtinasi. Hakemisen vaiheet löydät eriteltynä tältä sivulta.

Varallisuusraja

Varallisuusraja määräytyy asuntokohtaisesti. Voit saada Vason asumisoikeusasunnon, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla ei ole Turun seudulla asumistarvettasi vastaavaa omistusasuntoa tai riittävästi varallisuutta sen hankintaan. Varallisuusraja ei koske 55 vuotta täyttäneitä hakijoita eikä asumisoikeusasunnon vaihtajia.

Usein kysyttyä hakemisesta

Täältä löydät useimmin kysytyimmät kysymykset asunnonhakuun liittyen ja niiden vastaukset.

Kotivaso-lehti

Vason asukaslehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Tutustu Kotivaso-lehtiin tästä linkistä.