Siirry sisältöön
Artemiksen ensimäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Asuntohakemus toimii kuin asuntovahti

Järjestysnumeron saatuasi voit täyttää asuntohakemuksen.

Hakemus toimii hakuvahtina eli sen avulla kerrot, millaista asuntoa haet ja miltä alueilta. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Hakemuksen täytettyäsi saat asuntotarjouksia hakuehtoihisi sopivista asunnoista. Hakemuksella voit hakea asuntoja useammasta eri kaupungista samanaikaisesti.

Kun täytät asuntohakemuksen verkossa, voit myöhemmin muokata hakemustasi tai poistaa hakemuksesi kirjautumalla sähköpostiisi tulleesta linkistä. Palveluun tulee rekisteröityä verkkopankkitunnuksilla.

Asuntohakemuksesi on voimassa niin kauan, kuin valtakunnallinen järjestysnumerosi on voimassa. Asuntohakemus tulee uusia tämän jälkeen.

Huomioithan, että jos teet uuden asuntohakemuksen, vanha hakemuksesi passivoituu hakutoiveineen. Uuteen hakemukseen on merkittävä myös aiemmassa hakemuksessasi olleet hakutoiveesi.

Täyttämällä asuntohakemuksen kerrot meille, minkälaista asuntoa haet ja miltä alueilta. Hakijalla voi olla voimassa vain yksi hakemus. Samalla hakemuksella voit hakea asuntoja Turusta, Kaarinasta, Liedosta, Naantalista ja Raisiosta.  Jos haluat muuttaa hakuehtojasi, ei sinun tarvitse täyttää uutta hakemusta, vaan voit muokata voimassa olevaa hakemustasi. Asuntohakemuksen jättäminen tai asuntotarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua millään tavalla. Hakemus on voimassa, niin kauan, kuin valtakunnallinen järjestysnumerosi on voimassa, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti.

Hakemus toimii ns. hakuvahtina, eli saat aina ostotarjouksen, kun hakuehtoisi osuva asunto tulee myyntiin. Hakemuksella ei haeta tiettyä asuntoa eikä kiinteistöä, vaan asuntoja tarjotaan alueittain. Tutustuttuasi asunnon tietoihin, voit ilmoittautua asunnon hakuun mukaan. Voit ilmoittautua hakijaksi niin moneen asuntoon kuin haluat. 

Huom! Kun ostotarjous on lähetetty asunnon hakijoille, joilla on asuntohakemus, tarjouskierros suljetaan, jolloin asunnon hakuaikana ei uusia hakemuksia oteta vastaan ko. asunnon hakuun. Voit ilmoittautua hakijaksi niin moneen asuntoon kuin haluat. Asuntohakusi päättyy, kun löydät asunnon.

Asunnon vaihto toiseen vaso-asuntoon

Asunnon vaihtoon tarvitset uuden järjestysnumeron, jonka voit hakea helposti ARA:n online -palvelusta. Numeron saatuasi voit täyttää asuntohakemuksen. Samassa asuinkiinteistössä vaihtajan tulee täyttää vaihtohakemus samassa asuinkiinteistössä.

Asunnon vaihto samassa asuinkiinteistössä

Mikäli toiveissasi on vaihtaa asuntoa samassa asuinkiinteistössä ET tarvitse asunnon vaihtoon järjestysnumeroa. Asuva asukas on aina etusijalla muihin hakijoihin nähden. 

On tärkeää, että täytät oikean hakemuksen, jotta tiedämme, että olet asuinkiinteistön sisäinen vaihtaja. Mikäli haluat vaihtaa asuntoa sekä omassa asuinkiinteistössäsi, että muihin Vason asuinkiinteistöihin, tulee sinun täyttää kaksi asuntohakemusta; sisäinen vaihtohakemus ja normaali asuntohakemus. 

Samassa asuinkiinteistössä vaihtajan asuntohakemus on voimassa (1) yhden vuoden.

Halutessasi voit tulla täyttämään asuntohakemuksen myös toimistollemme, Rauhankatu 4, Turku. Toimistomme aukioloajan voit tarkistaa tästä

Asuntohakemuksen muokkaaminen jälkikäteen

Kun täytät asuntohakemuksen verkossa, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Voit myöhemmin muokata tai poistaa hakemuksesi kirjautumalla sähköpostiisi tulleesta linkistä tai ao. linkistä. Palveluun tulee rekisteröityä verkkopankkitunnuksilla. Huomiothan, että aiemmin tehty hakemus passivoituu, mikäli teet uuden hakemuksen. 

Asuntohakemuksesi on voimassa niin kauan, kuin valtakunnallinen järjestysnumerosi on voimassa. Asuntohakemus tulee uusia tämän jälkeen.
Samassa asuinkiinteistössä vaihtajan asuntohakemus on voimassa (1) yhden vuoden.