Siirry sisältöön
Artemiksen ensimäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vaso on mukana EU-hankkeessa kehittämässä sähköisen liikenteen ratkaisuja

Vaso osallistuu osana Turun kaupungin konsortiota vuosina 2020–2025 syksyyn asti kestävään EU:n User-Chi-projektiin, joka on osa laajempaa Horizon 2020 -hanketta. EU:n rahoittamassa yhteistyöhankkeessa on Turun kaupungin lisäksi mukana Barcelona, Berliini, Budapest, Rooma, Firenze ja Murcia.
https://www.userchi.eu/


InCar-mobiilisovellus sähköauton latauksiin

Sähköautojen latauspisteitä käyttävät asukkaamme pääsevät testaamaan InCar-mobiilisovellusta, joka antaa sähköajoneuvon kuljettajalle saumattoman pääsyn latausasemille. Käyttäjä saa reaaliaikaiset asematiedot, hinnat, varauksen, latauksen aloittamisen/lopettamisen ja helpon maksun luottokortilla.

InCar- sovelluksen testiryhmä

Käyttäjäkokemusta kerätään sovelluksen valmistuttua Vason asukkailta, joilla on käytössä sähköauto ja jotka ovat kiinnostuneet testaamaan InCar-sovelluksen toimintaa. Asukkaita kutsutaan testijäseniksi sovellusaikataulun selvittyä.

Testauksen tavoitteena on saada käyttäjäkohtaista kokemusta InCar-sovelluksen käytöstä Turun kaupungille ja muille hankkeeseen osallistujille.

Uusimmat uutiset