Siirry sisältöön

Remontoitu tilava koti odottaa perhettäsi Pernon parhaimmalla paikalla!

Oma piha puistoon päin, 3 tai 4 huonetta & keittiö & sauna 2 kerroksessa. Houkutteleeko? Tervetuloa perheesi kanssa Pernon Isotaloon!

Isotalo on vanhassa kartanomiljöössä sijaitseva kiinteistö, josta on kävelymatka kouluun, päiväkotiin ja lähikauppaan. Pansio-Pernon alueella on monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Meren ja luonnon läheisyys on ehdottomasti alueen parhaita puolia. Voit suunnata retkesi esimerkiksi Raisionlahden luontopoluille ja lintutornille tai polkaista pyörällä vaikka Naantaliin.

Alueelta on sujuvat julkiset liikenneyhteydet ja mm. Turun keskustaan matkaa on noin seitsemän kilometriä. Autojen pysäköinti on sopivasti erillään asunnoista. Asukkaiden käytettävissä on pesutupa ja kuivaushuone. Käyttövastike sisältää 100 M laajakaistayhteyden sekä autopaikan.

Havainnekuva 4h + k olohuoneesta

Isotalon rakennukset kiertävät metsäisen puiston rinteitä puolikaaren muodossa. Kiinteistön kaikissa huoneistoissa on uusitut kylpyhuoneet ja saunat. Kiinteistössä on vapaana 1 kpl 4h+keittiö+khh+s sekä 1 kpl 3h + keittiö + khh + sauna. Asuntojen lattiat on uusittu ja seinäpinnat maalattu. Myös keittiöt ovat saaneet uuden ilmeen. Neliössä on perhearkea helpottava kodinhoitohuone ja pesuhuoneet on molemmissa heti sisäänkäynnin vieressä. Tilavat ulkovarastot säilyttävät harrastusvälineet suojassa. Olohuoneista aukeaa vehreät ja rauhalliset näkymät omalle pihalle.

Hiidenmaankuja olohuoneesta kalustettu havainnekuva

Hiidenmaankuja 2 A 2, 20240 TURKU

4h + k + s + khh + varasto

Vastike 1.001,68€/kk

Asumisoikeusmaksu 19 073,08€

Neliön olohuone, käynti pihalle
Neliön keittiö

Hiidenmaankuja 2 C 12, 20240 TURKU

3h + k + s + khh + varasto

Vastike 824,74€/kk

Asumisoikeusmaksu 15 784,80€

Kolmion keittiö
Kolmion olohuone, käynti pihalle
Asunnoissa on hyvät säilytystilat
Olohuone valoisassa yläkerrassa
Keittiön kaapistot on päivitetty

Puistomaisessa ympäristössä on lasten turvallista leikkiä ja viihtyisällä piha-alueella on asukkaiden käytössä myös grillikota, jonne voi kokoontua makkaranpaistoon.


Onko asimisoikeusasuminen sinulle tuttua? Olemme koonneet sivuillemme tietopaketin.


Puhelinpalvelu:

ma-pe klo 10-14

puh. 02-2747002

Toimiston aukioloajat:

ma-to klo 10-16, pe 10-15

Rauhankatu 4, 20100 Turku

sähköposti: myynti@vaso.fi.

Uusimmat uutiset