Siirry sisältöön

Remontoitu tilava koti odottaa perhettäsi Pernon parhaimmalla paikalla!

Oma piha puistoon päin, 4 huonetta & keittiö & sauna 2 kerroksessa. Houkutteleeko? Tervetuloa perheesi kanssa Pernon Isotaloon!

Isotalo on vanhassa kartanomiljöössä sijaitseva kiinteistö, josta on kävelymatka kouluun, päiväkotiin ja lähikauppaan. Pansio-Pernon alueella on monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Meren ja luonnon läheisyys on ehdottomasti alueen parhaita puolia. Voit suunnata retkesi esimerkiksi Raisionlahden luontopoluille ja lintutornille tai polkaista pyörällä vaikka Naantaliin.

Alueelta on sujuvat julkiset liikenneyhteydet ja mm. Turun keskustaan matkaa on noin seitsemän kilometriä. Autojen pysäköinti on sopivasti erillään asunnoista. Asukkaiden käytettävissä on pesutupa ja kuivaushuone. Käyttövastike sisältää 100 M laajakaistayhteyden sekä autopaikan.

Isotalon sisäänkäynti

Isotalon rakennukset kiertävät metsäisen puiston rinteitä puolikaaren muodossa. Kiinteistön kaikissa huoneistoissa on uusitut kylpyhuoneet ja saunat. Kiinteistössä on vapaana 2 kpl 4h+keittiö+khh+s -asuntoa. Asuntojen lattiat on uusittu ja seinäpinnat maalattu. Myös keittiöt ovat saaneet uuden ilmeen. Asunnoissa on myös perhearkea helpottavat kodinhoitohuoneet ja pesuhuoneet heti sisäänkäynnin vieressä. Tilavat ulkovarastot säilyttävät harrastusvälineet suojassa. Olohuoneista aukeaa rauhalliset näkymät omalle pihalle ja puistoon päin.

Hiidenmaankuja olohuone havainnekuva
Hiidenmaankuja olohuone havainnekuva

Hiidenmaankuja 2 B 6, 20240 TURKU

4h + k + s + khh + varasto

Vastike 1.024,10€/kk

Asumisoikeusmaksu 18.998,09€

Hiidenmaankuja olohuone, käynti pihalle
Hiidenmaankuja keittiö

Saarenmaankatu 17 D 14, 20240 TURKU

4h + k + s + khh + varasto

Vastike 1.016,06€/kk

Asumisoikeusmaksu 18.869,38€

Saarenmaankatu keittiö
Saarenmaankatu olohuone, käynti pihalle

Puistomaisessa ympäristössä on lasten turvallista leikkiä ja viihtyisällä piha-alueella on asukkaiden käytössä myös grillikota, jonne voi kokoontua makkaranpaistoon.

Isotalon suojaisa piha-alue
Grillikota on leikkipihan vieressä

Onko asimisoikeusasuminen sinulle tuttua? Olemme koonneet sivuillemme tietopaketin.


Puhelinpalvelu:

ma-pe klo 10-14

puh. 02-2747002

Toimiston aukioloajat:

ma-to klo 10-16, pe 10-15

Rauhankatu 4, 20100 Turku

sähköposti: myynti@vaso.fi.

Uusimmat uutiset