Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohde Artemis: Laadukasta asumista Kirstinpuiston alueella

Artemis: Uuden ajan asumista Kirstinpuistossa

Kirstinpuiston alueelle rakentuva Artemis edustaa modernia ja laadukasta asumista, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Alueen historiallinen vihreys yhdistettynä nykyaikaiseen arkkitehtuuriin luo ainutlaatuisen ympäristön, jossa on ilo asua.

Artemis tarjoaa asukkailleen monipuolisia asumisvaihtoehtoja, jotka sopivat eri elämäntilanteisiin. Asumisoikeusasunnot ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat omistusasumisen tuntua ilman suurta taloudellista sitoumusta. Vason tarjoamat asumisoikeusasunnot Kirstinpuistossa tarjoavat turvallisen ja viihtyisän kodin pitkäaikaiseen asumiseen.

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys

Kirstinpuiston alue on tunnettu vihreästä lähestymistavastaan kaupunkirakentamisessa. Artemis on osa tätä kehitystä ja sen suunnittelussa on otettu huomioon kestävän kehityksen periaatteet. Rakennusmateriaalit ja -menetelmät on valittu ympäristöä säästäen ja alueen sadevesien hallinta on suunniteltu huolellisesti.

Artemiksen asukkaat voivat nauttia alueen puistoista ja viheralueista, jotka tarjoavat virkistäytymismahdollisuuksia kaikenikäisille. Alueen suunnittelussa on pyritty säilyttämään Kirstinpuiston historiallinen vehreys, mikä tekee siitä erityisen viehättävän paikan asua.

Sisustus ja suunnittelu

Artemiksen sisätilat heijastavat modernia skandinaavista designia, jossa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota valon määrään ja tilan tuntuun. Seinien värisävyt ja sisustusmateriaalit on valittu huolella, jotta ne luovat harmonisen ja kutsuvan ilmapiirin.

Keittiöt on varustettu modernilla teknologialla ja kestävillä materiaaleilla, kuten työtasot marmorikuvioidulla laminaatilla ja kaapinovet mattavalkoisella laminaatilla. Kylpyhuoneet täydentävät kodin tyylikkyyttä suurilla laatoilla ja lämpimän sävyisellä lattialaatoituksella. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tukemaan asukkaiden mukavuutta ja elämänlaatua.

Elämää Kirstinpuistossa

Kirstinpuisto tarjoaa asukkailleen monipuoliset puitteet aktiiviseen ja viihtyisään arkeen. Alueen lähellä sijaitsevat koulut, päiväkodit ja kaupat tekevät päivittäisistä askareista sujuvia. Vapaa-ajan viettoa tukevat alueen lukuisat ulkoilureitit ja viheralueet, jotka kutsuvat nauttimaan luonnosta ja ulkoilusta.

Artemis sijaitsee kävelyetäisyydellä Turun keskustasta, mikä tarjoaa helpon pääsyn kaupungin palveluihin ja kulttuuritarjontaan. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon myös kestävä liikkuminen ja asukkailla on käytössään muun muassa yhteiskäyttöautoja sekä hyvät yhteydet julkiseen liikenteeseen.

Artemis tarjoaa laadukasta ja ympäristötietoista asumista kaupungin sydämessä, jossa moderni asumismukavuus yhdistyy alueen rikkaaseen historiaan ja luonnonläheisyyteen. Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat turvallisen ja viihtyisän kodin, jossa on helppo nauttia elämästä.

Uusimmat uutiset