Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Laadukasta asumista Kirstinpuiston alueella – Artemis

Kirstinpuiston alueen vetovoima

Kirstinpuiston alue Turussa on nopeasti kehittyvä ja vetovoimainen asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet. Alueen vehreys ja luonnonläheisyys tekevät siitä ihanteellisen paikan asua, erityisesti perheille ja luonnon ystäville. Kirstinpuistossa yhdistyvät moderni kaupunkiasuminen ja rauhallinen ympäristö, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

Alueella on runsaasti viheralueita, puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia, jotka tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia ulkoilusta ja luonnosta. Lisäksi Kirstinpuiston läheisyydessä sijaitsevat koulut, päiväkodit ja muut peruspalvelut tekevät arjesta sujuvaa ja helppoa. Alueen kehityssuunnitelmat lupaavat entistä parempia palveluita ja infrastruktuuria tulevaisuudessa, mikä lisää alueen vetovoimaa entisestään.

Asumisoikeusasuminen Kirstinpuiston Artemiksessa

Vason uudiskohde Artemis tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Asumisoikeusasuminen on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia omistusasumisen eduista ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusmaksu on 15 % asunnon hankintahinnasta, ja kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Asumisoikeuden haltijalla on oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan hän noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tarjoaa asukkaille turvallisuutta ja vakautta, sillä he voivat asua kodissaan niin pitkään kuin haluavat. Lisäksi asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, indeksikorjattuna.

Liikenneyhteydet ja palvelut

Kirstinpuiston alueella on erinomaiset liikenneyhteydet, jotka tekevät liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Alueelta on hyvät yhteydet Turun keskustaan, ja tulevaisuudessa mahdollisesti aloittava raitiovaunuliikenne parantaa yhteyksiä entisestään. Pyöräteitä, jalkakäytäviä ja pyöräkaistoja parannetaan ja lisätään jatkuvasti, mikä tekee alueesta entistäkin saavutettavamman.

Kaupunkipyörät ja sähköpotkulaudat ovat kätevä tapa liikkua alueella, ja ne löytyvät monesta paikasta läheltä. Kesäisin Aurajoesta Ruissaloon ja takaisin liikennöivä vesibussi tarjoaa ainutlaatuisen tavan liikkua ja nauttia Turun kauniista maisemista. Lisäksi alueen läheisyydessä sijaitsevat kulttuurikohteet, kuten Samppalinnanmäki, kaupunginteatteri ja Aboa Vetus & Ars Nova, tarjoavat monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Kirstinpuiston alueen monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet tekevät siitä houkuttelevan paikan asua. Vason tarjoamat asumisoikeusasunnot tarjoavat laadukasta ja kohtuuhintaista asumista, joka sopii erilaisiin elämäntilanteisiin. Asumisoikeusasuminen Kirstinpuistossa on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia omistusasumisen eduista ilman suurta taloudellista sitoumusta.

Artemis A- ja B-talot: Laadukasta asumista Kirstinpuiston asuinalueella VASOn tarjoamana

Artemis A- ja B-talojen modernit sisustusratkaisut

Artemis A- ja B-talot Kirstinpuiston asuinalueella tarjoavat asukkailleen modernia ja laadukasta asumista. Sisustusmateriaalit on valittu huolella, jotta kodit olisivat viihtyisiä ja kestäviä. Seinien yhtenäiseksi maalisävyksi on valittu Tikkurilan puhdas ja raikas Paperi (F497), joka tuo valoa ja avaruutta tiloihin. Keittiön kaapin ovet ovat mattavalkoiset, ja työtasot kestävää kivikuvioitua laminaattia. Välitilan kiiltävät valkoiset laatat on asennettu tiililadontana, mikä luo modernin ja tyylikkään ilmeen.

Kylpyhuoneissa on isot seinälaatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus, jotka täydentävät kauniisti kotien värimaailman. Pohjakerroksen asunnoissa on vaaleahko vinyylilankku, kun taas ylempien kerrosten asunnoissa on tammen sävyinen laminaattilattia. Nämä materiaalit eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne ovat myös kestäviä ja helppohoitoisia, mikä tekee arjesta sujuvampaa.

Kestävän kehityksen edelläkävijä

Kirstinpuiston asuinalue on mukana kansainvälisessä EU:n rahoittamassa iWater-hankkeessa, joka keskittyy sade- ja tulvavesien hallintaan. Tämä tekee Artemis A- ja B-taloista kestävän kehityksen edelläkävijöitä. Viher- ja puistoalueiden huolellinen suunnittelu vastaa virkistystarpeen lisäksi myös sadevesien hallintaan, mikä on erityisen tärkeää kaupunkirakentamisessa.

Kirstinpuiston alueella on kiinnitetty erityistä huomiota hulevesien hallintaan, ja se toimii pilottikohteena uusien ratkaisujen kehittämisessä. Tämä tekee alueesta paitsi viihtyisän myös ympäristöystävällisen. Lisäksi alueen historia, jossa on sijainnut Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, tuo oman mielenkiintoisen lisänsä alueen vihreyteen ja vehreyteen.

Asumisoikeusasumisen edut

Vaso tarjoaa asumisoikeusasuntoja, jotka ovat erinomainen vaihtoehto vuokra- ja omistusasumisen välillä. Asumisoikeusasuminen on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat kotinsa tuntuvan omalta ilman asunnon ostamiseen liittyvää suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, indeksikorjattuna mutta vähennettynä mahdollisista korjauksista, joista asukas on vastuussa. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta joustavan ja turvallisen vaihtoehdon monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Uusimmat uutiset