Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

VASOn Artemis: Turun uusi asumisoikeuskohde

Artemis: Moderni ja monipuolinen asumisoikeuskohde

Turun seudun asumisoikeusasuntojen tarjonta saa uuden ja merkittävän lisäyksen, kun Artemis-kohde valmistuu. Tämä moderni asumisoikeuskohde tarjoaa asukkailleen laadukkaita ja kohtuuhintaisia koteja, jotka vastaavat nykypäivän asumistarpeisiin. Artemiksen asumisoikeusasunnot on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat nauttia omasta kodista ilman suurta taloudellista sitoumusta, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

Artemis-kohteen asunnot ovat tilavia ja valoisia, ja ne on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Asukkaat voivat nauttia hyvin suunnitelluista pohjaratkaisuista, jotka mahdollistavat monipuolisen sisustamisen ja mukavan asumisen. Lisäksi kohteen sijainti Turun keskustan läheisyydessä tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut, mikä tekee arjesta sujuvaa ja vaivatonta.

Asumisoikeusasumisen edut

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen vuokra- tai omistusasumiseen. Yksi merkittävimmistä eduista on asumisoikeusmaksu, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta taloudellisesti saavutettavamman vaihtoehdon monille, erityisesti niille, jotka eivät halua sitoutua asuntolainaan.

Toinen merkittävä etu on asumisoikeuden haltijan oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan sopimuksen ehtoja noudatetaan. Tämä tarjoaa asukkaille vakautta ja turvallisuutta, sillä he voivat asua kodissaan niin pitkään kuin haluavat ilman pelkoa vuokrasopimuksen päättymisestä. Lisäksi asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, mikä tekee siitä myös taloudellisesti järkevän sijoituksen.

Turvallisuus ja viihtyisyys

Artemis-kohteessa panostetaan viihtyisyyteen. Asukkaat voivat nauttia yhteisistä tiloista, kuten pihapiiristä ja kerhohuoneista, ja lisäksi kohteen ympäristö on suunniteltu viihtyisäksi ja turvalliseksi. Hyvin hoidettu piha-alue ja vehreät istutukset luovat miellyttävän asuinympäristön, jossa on mukava viettää aikaa ulkona. Lapsiperheet arvostavat erityisesti turvallisia leikkialueita ja hyviä koulu- ja päiväkotiyhteyksiä, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja stressitöntä.

Uusimmat uutiset