Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – Uudet asumisoikeusasunnot Turun keskustassa

Asumisoikeusasunnot Turun sydämessä

Turun keskustan alueella on käynnissä jännittävä kehitys, kun uusi Artemis-asumisoikeuskohde tarjoaa modernia ja laadukasta asumista kaupungin ytimessä. Asumisoikeusasuminen tarjoaa turvallisen ja joustavan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat omistusasumisen tuntua ilman suurta taloudellista sitoutumista.

Artemis sijaitsee alueella, joka yhdistää loistavasti urbaanin elämäntyylin ja rauhallisen asumisen. Alueen palvelut, kuten kaupat, koulut ja kulttuuritarjonta, ovat vain kävelymatkan päässä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin nuorille yksinasuville kuin perheillekin.

Design ja sisustusmateriaalit

Artemiksen suunnittelussa on panostettu erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen designiin. Asuntojen sisustuksessa on käytetty lämpimiä sävyjä ja kestäviä materiaaleja, jotka tuovat kotiin valoisuutta ja viihtyisyyttä myös pimeinä vuodenaikoina. Seinät on maalattu Tikkurilan raikkaalla ”Paperi F497” -sävyllä ja keittiön kaapinovet ovat mattavalkoiset. Työtasot ovat kestävää kivikuvioitua laminaattia ja välitilan laatat kiiltävän valkoisia, asennettuna tiililadontaan.

Kylpyhuoneissa on käytetty isoja seinälaattoja ja lämpimän sävyistä lattialaatoitusta, jotka täydentävät asuntojen värimaailmaa. Pohjakerroksen asunnoissa on vaaleahko vinyylilankkulattia, kun taas ylemmissä kerroksissa lattiat ovat tammen sävyistä laminaattia.

Elämää Turun keskustassa

Turun keskusta tarjoaa asukkailleen monipuolisen yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja modernia kaupunkielämää. Artemis sijaitsee tämän dynaamisen ympäristön välittömässä läheisyydessä, tarjoten asukkaille pääsyn kaikkiin keskustan palveluihin ja tapahtumiin. Alueen kulttuuritarjonta, kuten museot, teatterit ja galleriat, sekä monipuoliset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet rikastuttavat jokapäiväistä elämää.

Tutustu tarkemmin Artemiksen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja koe, kuinka yhdistät kaupunkielämän mukavuudet ja yksityisen asumisen modernissa asumisoikeuskohteessa.

Uusimmat uutiset