Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – Uudet kodit Turun keskustassa

Asumisoikeusasuminen Turun sydämessä

Turku, tunnettu historiallisista nähtävyyksistään ja kulttuurisesta rikkaudestaan, on nyt saamassa uuden lisän keskustan asuntomarkkinoille. Asumisoikeusasuminen tarjoaa turvallisen ja joustavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat tuntea olonsa kotoisaksi ilman omistusasumisen taloudellista painetta. Asumisoikeusasunnoissa asukkaat maksavat aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta, ja kuukausittaisen käyttövastikkeen, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Turun keskustassa sijaitseva uusi Artemis-uudiskohde tarjoaa modernit puitteet asumisoikeusasumiselle. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon viihtyisyys ja ympäristön kestävä kehitys, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin nuorille kuin perheillekin.

Ympäristöystävällisyys ja vihreät arvot

Artemis-projektin yhteydessä on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Alueen suunnittelussa on hyödynnetty uusimpia teknologioita sade- ja hulevesien hallinnassa, mikä on erityisen tärkeää kaupunkialueella. Tämä ei ainoastaan paranna asuinalueen viihtyisyyttä, vaan myös vähentää kuormitusta kaupungin viemäriverkostolle.

Artemis sijaitsee entisen Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan alueella, joka tuo alueelle historiallista vihreyttä ja vehreyttä. Tämä historiallinen ympäristö yhdistettynä moderniin arkkitehtuuriin luo ainutlaatuisen asuinympäristön, joka kunnioittaa alueen perinteitä samalla kun se katsoo tulevaisuuteen.

Kestävä kehitys ja tulevaisuuden suunnitelmat

Artemis-projekti on osa laajempaa suunnitelmaa, jossa Turku pyrkii edistämään kestävää kaupunkikehitystä. Hankkeelle on myönnetty vihreää rahoitusta, joka tukee investointeja, joilla on selkeitä ja mitattavia hyötyjä ilmastolle ja ympäristölle. Tämä rahoitus auttaa varmistamaan, että Artemis ei ainoastaan tarjoa korkealaatuisia asuntoja, vaan myös edistää ympäristön hyvinvointia.

Artemis on esimerkki siitä, miten moderni asuminen voi olla sekä ympäristöystävällistä että helppoa. Se tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden nauttia keskeisestä sijainnista Turun sydämessä, samalla kun se tukee kestäviä arvoja.

Uusimmat uutiset