Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohde Artemis tarjoaa asumisoikeusasuntoja Turun keskustan lähellä

Asumisoikeusasuntojen edut Turun Artemiksessa

Turun Artemis tarjoaa asumisoikeusasuntoja, jotka yhdistävät vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet. Asumisoikeusasuminen on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat vakituisen kodin ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusmaksu on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta, ja kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut.

Asumisoikeusasunnon haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, indeksikorjattuna mutta vähennettynä mahdollisista korjauksista, joista asukas on vastuussa.

Artemiksen asuntojen suunnittelu ja sisustus

Artemiksen uudiskohteessa asunnot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi. Sisustusmateriaalit on valittu huolella, ja ne ovat moderneja sekä elämää kestäviä. Seiniin on valittu yhtenäinen ja harmoninen Tikkurilan väri ja keittiön kaapin ovet ovat mattavalkoiset, työtasot ovat kestävää marmorikuvioitua laminaattia ja välitilan kiiltävän valkoiset laatat asennetaan tiililadontana.

Kylpyhuoneen isot seinälaatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus täydentävät kauniisti kotien värimaailman. Pohjakerroksen asunnoissa on vaaleahko vinyylilankku, kun taas ylempiin kerroksiin on valittu tammen sävyinen laminaattilattia.

Artemiksen huoneistoihin kuuluu myös hyvänkokoinen lasitettu parveke ja osassa huoneistoja on sauna, mikä lisää asumismukavuutta. Modernit asumisratkaisut tekevät Artemiksesta ihanteellisen paikan eri elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Uusimmat uutiset