Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – uusia asumisoikeuskoteja Turkuun

Asumista Turun sydämessä

Turku, historiallinen ja Suomen vanhin kaupunki Aurajoen rannalla, tarjoaa asukkailleen monipuolisen ympäristön, jossa kulttuuri ja luonto kohtaavat. Turku on myös Lounais-Suomen suurin kaupunki ja Varsinais-Suomen maakuntakeskus. Turussa asuu reilut 200 000 henkilöä.

Asumisoikeusasuminen Turussa on suosittu vaihtoehto niille, jotka etsivät vakituisen kodin tunnetta ilman omistusasunnon hankintaan liittyviä suuria taloudellisia sitoumuksia ja riskejä. Asumisoikeusasunto tarjoaa turvallisen ja pitkäaikaisen ratkaisun asumiseen. Malli mahdollistaa asumisen ilman suurta velkataakkaa, ja asukkaalla on oikeus asua asunnossa niin kauan kuin hän täyttää sopimuksen ehdot.

Vaso – laadukasta asumista kohtuuhintaan

Varsinais-Suomen Asumisoikeus, tuttavallisemmin Vaso, on tunnettu laadukkaiden ja kohtuuhintaisten asumisoikeusasuntojen tarjoajana koko Varsinais-Suomen alueella. Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa, vaan toimii yleishyödyllisenä yhtiönä, mikä näkyy asumisen hinnoittelussa. Asumisoikeusasunnot ovatkin erinomainen valinta eri elämäntilanteissa oleville ihmisille, jotka arvostavat taloudellista järkevyyttä ja asumisen laatua.

Vason asumisoikeusasuntojen suosio perustuu niiden tarjoamaan turvallisuuteen ja joustavuuteen: asukkaat voivat nauttia omasta kodistaan ilman huolta asunnon arvon heilahteluista tai myyntiprosessin vaivoista. Vaso ylläpitää kiinteistöjä ammattitaidolla, varmistaen, että kiinteistöt pysyvät ajan tasalla ja tarjoavat miellyttävän ympäristön asukkailleen.

Artemis – uudiskohteemme Turussa

Uudiskohteemme, Artemis,  vastaa nykyaikaisen cityasukkaan tarpeita. Asunnot on suunniteltu toimiviksi ja esteettisesti mahdollisimman viihtyisiksi, ja ne tarjoavat asukkailleen laadukkaan puitteen arjen pyörittämiseen. Artemis on enemmän kuin pelkkä asuinpaikka: Se on paikka, jossa voit luoda oman tarinasi. Moderni asumisoikeusasuminen yhdistettynä Turun kulttuuritarjontaan sekä palveluihin tekee Artemiksesta ihanteellisen kodin niille, jotka arvostavat kaupunkielämän mukavuuksia ja laadukasta asumista. Asumisoikeusasuminen Vasolla onkin fiksu valinta, kun halutaan yhdistää asumisen helppous ja kodinomistamisen tunteen.

Artemis sijaitsee Iso-Heikkilässä Kirstinpuiston asuinalueella, joka on tunnettu viihtyisästä asuinympäristöstään ja hyvistä palveluistaan. Alue tarjoaa asukkailleen kaikki kaupunkielämän mukavuudet, kuten Turun kattavat joukkoliikenneyhteydet sekä monipuolisten kulttuurielämysten ja ostosmahdollisuuksien läheisyyden. Asumisoikeusasunnot tässä osassa Turkua ovatkin kysyttyjä niiden sijainnin ja korkean laadun vuoksi. Julkisen liikenteen lisäksi kohteessa on vuokrattavia autopaikkoja yhteensä 38 kpl, autopaikkoja on myös naapuritontin pysäköintihallissa.

Uusimmat uutiset