Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – Asunnot jokaiseen tarpeeseen

Monipuoliset asumisoikeusasunnot Turun seudulla

Vaso tarjoaa laajan valikoiman asumisoikeusasuntoja Turun seudulla, mukaan lukien Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja Lieto. Asumisoikeusasuminen on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia kodin omistamisen eduista ilman suurta taloudellista sitoumusta. Tämä asumismuoto yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet, tarjoten joustavuutta ja turvallisuutta.

Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta.

Artemis – Modernit ja valoisat kodit

Artemis on yksi Vason uusimmista kohteista, joka tarjoaa moderneja ja valoisia koteja eri elämäntilanteisiin. Artemiksen huoneistot on suunniteltu huolella ja niissä on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Keittiön kaapin ovet ovat mattavalkoiset, työtasot kivikuvioitua laminaattia ja välitilan kiiltävät valkoiset laatat asennetaan tiililadontana. Kylpyhuoneen isot seinälaatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus täydentävät kauniisti kotien värimaailman.

Artemiksen huoneistoihin kuuluu myös hyvänkokoinen lasitettu parveke ja osassa huoneistoja on sauna. Viihtyvyys on otettu huomioon suunnittelussa ja asuinkiinteistössä on yhteissauna sekä täysin uudentyyppinen tila ajanviettoon ja etätyöskentelyyn. Tämä tekee Artemis-kohteesta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisille asukkaille.

Asumisoikeusasumisen edut

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen vuokra- tai omistusasumiseen. Asumisoikeusasuminen on taloudellisesti joustava vaihtoehto. Asumisoikeusmaksu on huomattavasti pienempi kuin asunnon ostohinta ja kuukausittainen käyttövastike on usein edullisempi kuin markkinavuokra. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti nuorille perheille, opiskelijoille ja eläkeläisille.

Asumisoikeusasuminen tarjoaa pitkäaikaisen asumisturvan. Asumisoikeuden haltija voi asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tuo vakautta ja turvallisuutta asumiseen, mikä on erityisen tärkeää perheille ja muille pitkäaikaista asumisratkaisua etsiville.

Vason sitoutuminen laatuun

Vaso on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikille asukkailleen. Yhtiö toimii yleishyödyllisenä, kustannustehokkaasti ja jakamatta vastikkeetonta etua osakkailleen. Tämä tarkoittaa, että kaikki yhtiön tuottama hyöty käytetään asukkaiden hyväksi, esimerkiksi kiinteistöjen ylläpitoon ja parannuksiin.

Vason tarjoamat asumisoikeusasunnot ovat erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät joustavaa, turvallista ja laadukasta asumisratkaisua Turun seudulla. Olipa kyseessä sitten nuori perhe, opiskelija tai eläkeläinen, Vaso tarjoaa kodin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Uusimmat uutiset