Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – laadukkaat asunnot Vason uudiskohteessa

Artemis – Uuden ajan asumisoikeusasunnot

Artemis on Vason uusin asumisoikeuskohde, joka tarjoaa modernia ja laadukasta asumista Turun seudulla. Tämä kohde on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita, yhdistäen viihtyisyyden ja toiminnallisuuden ainutlaatuisella tavalla. Artemis edustaa Vason sitoutumista tarjota kohtuuhintaisia, mutta korkealaatuisia asumisoikeusasuntoja.

Artemis-kohde sisältää monipuolisia asumisratkaisuja eri elämäntilanteisiin. Asunnot on suunniteltu huolellisesti ja ne tarjoavat asukkaille muun muassa asuntokohtaiset saunat sekä innovatiivisia yhteistiloja, kuten modernin yhteissaunan ja tilan etätyöskentelyyn. Tämä tekee Artemiksesta ihanteellisen valinnan niin nuorille, perheille kuin ikääntyvillekin, jotka arvostavat yhteisöllisyyttä ja modernia asumista.

Ympäristötietoisuus ja kestävä kehitys

Artemis ei ole vain asumiskohde, vaan se on myös esimerkki ympäristötietoisesta rakentamisesta. Vaso on ottanut käyttöön vihreän rahoituksen, joka tukee kestävän kehityksen mukaisia rakennushankkeita. Artemis-kohde on yksi näistä edelläkävijähankkeista, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota rakennusmateriaalien valintaan, energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen.

Artemis-kohde on suunniteltu niin, että se minimoi ympäristövaikutukset ja edistää kestävää kaupunkikehitystä. Rakennuksissa hyödynnetään uusiutuvia energialähteitä ja ne on varustettu nykyaikaisilla järjestelmillä, jotka vähentävät veden ja energian kulutusta. Tämä ei ainoastaan vähennä asukkaiden ekologista jalanjälkeä, vaan myös säästää heidän kulujaan pitkällä tähtäimellä.

Elämää Artemiksessa – Yhteisöllisyys ja palvelut

Artemis tarjoaa enemmän kuin vain seinät ja katon. Se tarjoaa yhteisön, jossa jokainen voi tuntea olevansa osa jotakin suurempaa. Yhteiset tilat, kuten sauna ja etätyötila, luovat puitteet naapuruston väliselle vuorovaikutukselle ja yhteisöllisyydelle. Tämä on erityisen tärkeää nykypäivän nopeatempoisessa ja usein yksilöllisessä elämäntyylissä.

Artemis sijaitsee alueella, joka on suunniteltu tukemaan aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Läheiset viheralueet ja kävelyreitit tarjoavat mainiot puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Lisäksi alueen palvelut, kuten kaupat ja koulut, ovat helposti saavutettavissa, mikä tekee arjesta sujuvaa ja miellyttävää.

Artemis – Tulevaisuuden koti odottaa

Artemis on enemmän kuin asumisoikeuskohde; se on koti, joka on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Sen modernit asunnot, ympäristötietoiset ratkaisut ja yhteisölliset tilat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, kestävyyttä ja elämänlaatua. Artemis on osoitus Vasolta siitä, että laadukas ja kestävä asuminen on mahdollista kohtuulliseen hintaan.

Arvioitu valmistumisaika tammikuussa 2025 antaa tuleville asukkaille aikaa suunnitella tulevaisuuttaan uudessa kodissa, joka ei ainoastaan tarjoa suojaa ja turvaa, vaan myös tukee ja elävöittää heidän päivittäistä elämäänsä. Artemis on paikka, jossa jokainen päivä on mahdollisuus nauttia laadukkaasta asumisesta yhteisöllisessä ja kestävässä ympäristössä.

Uusimmat uutiset