Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

VASOn uudiskohde Artemis – modernia asumista keskellä Turkua

Modernit ja valoisat asunnot

Artemiksen uudiskohde tarjoaa moderneja ja valoisia asuntoja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asumisen tarpeita. Sisustusmateriaalit on valittu huolella, ja ne ovat sekä kestäviä että esteettisesti miellyttäviä. Seinien yhtenäiseksi maalisävyksi on valittu Tikkurilan puhdas ja raikas Paperi (F497), joka tuo tiloihin valoa ja avaruutta.

Keittiön kaapin ovet ovat mattavalkoiset, ja työtasot kestävää kivikuvioitua laminaattia. Välitilan kiiltävät valkoiset laatat on asennettu tiililadontana, mikä luo modernin ja tyylikkään ilmeen. Kylpyhuoneessa isot seinälaatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus täydentävät kauniisti kotien värimaailman.

Erikokoisia koteja elämän tarpeisiin

Artemiksen asunnot ovat eri kokoisia, joten ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Pohjakerroksen asunnoissa on vaaleahko vinyylilankku, kun taas ylempien kerrosten asunnoissa on tammen sävyinen laminaattilattia. Asuntojen pohjakuvat ovat nähtävissä Vason verkkosivuilla, ja ne antavat hyvän käsityksen tilojen valoisuudesta ja avaruudesta.

Asuntoihin kuuluu myös hyvänkokoinen lasitettu parveke, ja osassa huoneistoja on sauna. Tämä lisää asumismukavuutta ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen omassa kodissa.

Kestävän kehityksen pilottikohde

Artemis on mukana kestävän kehityksen pilottikohteena, jossa sade- ja hulevesien käsittelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Kirstinpuiston asuinalueella on huolellisesti suunnitellut viher- ja puistoalueet, jotka vastaavat virkistystarpeen lisäksi myös sadevesien hallintaan. Tämä tekee alueesta ympäristöystävällisen ja viihtyisän.

Kohde on mukana kansainvälisessä EU:n rahoittamassa iWater-hankkeessa, jossa etsitään uusia ratkaisuja sade- ja tulvavesien hallintaan. Tämä tekee Artemis-kohteesta edelläkävijän kestävän kehityksen alalla ja tarjoaa asukkaille mahdollisuuden asua ympäristöystävällisessä ja modernissa ympäristössä.

Viihtyisä ja vihreä asuinympäristö

Kirstinpuiston alue, jossa Artemis sijaitsee, on suunniteltu viihtyisäksi ja vihreäksi asuinympäristöksi. Alueella on runsaasti viheralueita ja puistoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Tämä tekee alueesta ihanteellisen paikan asua luonnonläheisyydestä nauttiville.

Alueen suunnittelussa on otettu huomioon myös kestävän kehityksen periaatteet, ja se on mukana useissa ympäristöystävällisissä hankkeissa. Tämä tekee Artemis-kohteesta paitsi viihtyisän myös ympäristöystävällisen asuinpaikan.

Uusimmat uutiset