Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – moderni asumisoikeuskohde Turun keskustassa

Asumisoikeusasuminen Vasolla:

Turvallinen ja joustava vaihtoehto

Asumisoikeusasuminen on suosittu asumismuoto, joka yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet. Asumisoikeusasuminen on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat asumisen helppoutta ja turvallisuutta. Asumisoikeusasunnossa asuminen tarkoittaa, että asukas maksaa kertaluonteisen asumisoikeusmaksun, joka on yleensä 10-15 % asunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeusasunnon asukkaana voit asua kodissasi niin kauan kuin haluat, kunhan noudatat asumisoikeussopimuksen ehtoja.

Vaso on tunnettu toimija Varsinais-Suomen alueella, ja tarjoaa laadukkaita asumisoikeusasuntoja eri elämäntilanteisiin. Toiminta perustuu yleishyödyllisyyteen ja kustannustehokkuuteen, mikä tarkoittaa, että asukkaat voivat nauttia kohtuuhintaisesta asumisesta ilman, että yhtiö tavoittelee liiketaloudellista voittoa. Vason asumisoikeusasunnot on suunniteltu vastaamaan asukkaiden tarpeita ja toiveita, ja ne sijaitsevat hyvillä sijainneilla, joissa esimerkiksi palvelut ja luonto ovat lähellä.

Artemis: Elämää Turun sydämessä

Turku on kaupunki, joka yhdistää menneen ajan charmia ja modernia kaupunkielämää. Kaupungin keskustassa tai sen läheisyyteen rakentuva Artemis, Vason uudiskohde, tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden elää lähellä kaikkea – työpaikkoja, oppilaitoksia, kulttuuritapahtumia ja viihtyisiä ravintoloita. Turun keskusta-asunnot ovat erityisen houkuttelevia niille, jotka arvostavat kaupunkielämän mukavuuksia ja haluavat olla siellä, missä tapahtuu.

Artemis luo erinomaiset puitteet asumiseen! Uudella Kirstinpuiston asuinalueelle rakentuu kaksi modernia kerrostaloa, Artemis A- ja B-talo. Asuinrakennuksissa on yhteensä 77 asuntoa. Ulkoasultaan talot ovat modernin tyylikkäitä ja asunnot ovat kompakteja citykoteja, mutta tilaratkaisultaan kokoaan suurempia. Huoneistovalikoimassa on huolella suunniteltuja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Artemis on lisäksi täysin savuton kiinteistö.

Uusimmat uutiset