Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis: Modernia asumista Turun keskustan tuntumassa

Artemiksen ainutlaatuinen sijainti

Artemis sijaitsee strategisesti Turun keskustan läheisyydessä, tarjoten asukkailleen pääsyn kaupungin palveluihin ja kulttuuritarjontaan kävelymatkan päässä. Alueen kehittyessä se on muodostunut yhdeksi Turun halutuimmista asuinalueista, jossa moderni asuminen yhdistyy urbaaniin elämäntyyliin.

Artemiksen sijainti mahdollistaa helpon pääsyn myös julkisen liikenteen yhteyksiin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin. Lähialueen palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit, ovat kaikki kävelyetäisyydellä, mikä lisää asuinalueen arvoa ja asukkaiden mukavuutta.

Artemiksen huippumodernit asumisratkaisut

Artemis tarjoaa erikokoisia asuntoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia elämäntilanteita ja tarpeita. Asunnot ovat avaria ja valoisia, ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen ja -tehokkuuteen. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke, joka tuo lisää asuintilaa ja mahdollistaa luonnonvalon maksimaalisen hyödyntämisen.

Erityistä huomiota on kiinnitetty myös sisustusmateriaalien laatuun ja kestävyyteen. Seinät on maalattu raikkaalla sävyllä ja keittiön työtasot ovat kestävää marmorikuvioitua laminaattia. Kylpyhuoneissa on käytetty isoja, lämpimän sävyisiä laattoja, jotka täydentävät kodin värimaailmaa ja luovat yhtenäisen ilmeen.

Artemiksen ulkoalueet on myöskin suunniteltu viihtyisiksi ja toimiviksi, sisältäen viheralueita ja leikkipaikkoja, jotka tekevät alueesta erinomaisen valinnan perheille. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon myös kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys, mikä näkyy muun muassa hulevesien hallinnassa ja viheralueiden huolellisessa suunnittelussa.

Uusimmat uutiset