Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – Modernia ja mukavaa asumista Turun keskustan tuntumassa

Turku, tunnettu historiallisista nähtävyyksistään ja vilkkaasta kulttuurielämästään, tarjoaa asukkailleen monipuolisia asumisvaihtoehtoja. Uusi asumisoikeuskohde Artemis nousee Turun sydämeen tarjoten modernia ja mukavaa asumista kaupungin keskustan tuntumassa.

Artemiksen sijainti ja ympäristö

Artemis sijaitsee strategisesti lähellä Turun keskustaa, mikä tarkoittaa helppoa pääsyä kaupungin palveluihin ja kulttuuritarjontaan. Alue on suunniteltu huolellisesti yhdistämään asumismukavuus ja kaupunkielämän vilkkaus. Läheiset puistot ja joenrannat tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon.

Ympäristön suunnittelussa on otettu huomioon kestävän kehityksen periaatteet, mikä näkyy muun muassa viheralueiden laajuudessa ja harkituissa liikenneratkaisuissa. Artemis tarjoaa asukkailleen paitsi mukavan kodin, myös aktiivisen ja ympäristötietoisen elämäntavan.

Asuntojen suunnittelu ja ominaisuudet

Artemiksen asunnot on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Jokainen yksikkö on suunniteltu maksimoimaan tilan tehokkuus ja asumismukavuus. Suuret ikkunat takaavat luonnonvalon maksimaalisen hyödyntämisen ja luovat avaran tunteen.

Modernit mukavuudet, kuten lattialämmitys, viilennysjärjestelmät ja älykodin teknologia, tekevät asumisesta helppoa ja nautinnollista. Osassa asunnoissa on asuntokohtaiset saunat, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen omassa rauhassa. Talossa on myös yhteissauna, joka on asukkaiden käytössä.

Asumisoikeusasuminen Artemiksessa

Asumisoikeusasuminen on Artemiksessa houkutteleva vaihtoehto niille, jotka arvostavat omistusasumisen tuntua ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusmaksu, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta, tekee asumisesta saavutettavaa eri elämäntilanteissa oleville ihmisille.

Asukkaat maksavat kuukausittaista käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeuden myötä asukkailla on turvattu oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, mikä tuo vakautta ja turvallisuuden tunnetta.

Yhteenveto

Artemis tarjoaa modernia ja mukavaa asumista Turun keskustan tuntumassa. Sen suunnittelussa on huomioitu niin yksilölliset asumistarpeet kuin yhteisöllisyyskin. Asumisoikeusasuminen Artemiksessa tarjoaa joustavan ja taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon perinteiselle vuokra- tai omistusasumiselle. Kaupungin sydämessä sijaitseva Artemis on ihanteellinen valinta sinulle, joka etsit aktiivista ja mukavaa elämäntapaa modernissa ympäristössä.

Uusimmat uutiset