Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – Turvallista asumisoikeusasumista Vasolta

Mitä on asumisoikeusasuminen?

Asumisoikeusasuminen on asumismuoto, joka tarjoaa vaihtoehdon vuokra- ja omistusasumisen välillä. Se on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka haluavat kotinsa tuntuvan omalta ilman asunnon ostamiseen liittyvää suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta joustavan ja turvallisen vaihtoehdon monille.

Vason tarjoamat asumisoikeuskodit

Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Yritys omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Vason asumisoikeusasuntoja löytyy Turusta, Raisiosta, Naantalista, Kaarinasta ja Liedosta. Näissä kaupungeissa asukkaat voivat nauttia turvallisesta ja mukavasta asumisesta.

Vaso toimii yleishyödyllisenä yhtiönä kustannustehokkaasti ja jakamatta vastikkeetonta etua osakkailleen. Tämä tarkoittaa, että Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa, vaan keskittyy tarjoamaan asukkailleen parasta mahdollista asumista. Vason ensimmäinen kiinteistö valmistui vuonna 1991 Turun Halisiin, ja siitä lähtien yritys on kasvanut ja kehittynyt merkittäväksi toimijaksi asumisoikeusalalla.

Artemis – Uusi asumisoikeuskohde Kirstinpuistossa

Vason uusin asumisoikeuskohde Artemis rakentuu Turun Kirstinpuiston asuinalueelle. Tämä uusi alue tarjoaa asukkailleen modernit ja viihtyisät puitteet elämiseen. Artemis koostuu kahdesta 5-6 kerroksisesta kerrostalosta, jotka tarjoavat monipuolisia asumisvaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin.

Kirstinpuisto on kehittyvä ja viihtyisä kaupunginosa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Turun keskustasta. Alueella on hyvät palvelut ja liikenneyhteydet, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan asua. Artemis tarjoaa asukkailleen turvallisen ja mukavan kodin, jossa voi nauttia elämän eri vaiheista ilman suuria taloudellisia sitoumuksia.

Turvallisuus ja joustavuus asumisoikeusasumisessa

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen vuokra- tai omistusasumiseen. Yksi merkittävimmistä eduista on turvallisuus. Asumisoikeuden haltijalla on oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan hän noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tuo vakautta ja mielenrauhaa asukkaille.

Toinen merkittävä etu on joustavuus. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää asunnon ostamiseen liittyvän suuren taloudellisen sitoumuksen. Lisäksi asumisoikeusasuminen mahdollistaa asunnon vaihtamisen helpommin elämäntilanteen muuttuessa.

Vaso tarjoaa turvallista ja joustavaa asumisoikeusasumista, joka sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Yrityksen pitkä kokemus ja sitoutuminen asukkaidensa hyvinvointiin tekevät siitä luotettavan valinnan asumisoikeusasuntoa etsiville.

Uusimmat uutiset