Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis: Tyylikkäät ja kompaktit asunnot Turussa

Asumisoikeusasuminen Turussa

Turku tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja, ja asumisoikeusasuminen on yksi suosituimmista. Asumisoikeusasuminen on erinomainen valinta niille, jotka haluavat asua omassa kodissa ilman suurta taloudellista sitoumusta. Vaso, alueen johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja, tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja Turussa.

Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja.

Artemis: Uuden sukupolven asumisoikeusasunnot

Artemis on Vason uusin asumisoikeuskohde Turussa, joka tarjoaa tyylikkäitä ja kompakteja asuntoja. Artemis on valmistuu alkuvuodesta 2025 ja se on suunniteltu erityisesti nykyaikaisen kaupunkielämän tarpeisiin, tarjoten asukkailleen yksityisyyttä ja mukavuutta. Kohde sisältää asuntokohtaiset lasitetut parvekkeet ja innovatiivisen yhteistilan, joka on suunniteltu sekä ajanviettoon että etätyöskentelyyn.

Artemiksen asunnot ovat suunniteltu tehokkaasti hyödyntäen jokaista neliömetriä, mikä tekee niistä ihanteellisia niin yksin asuville, pariskunnille kuin pienille perheillekin. Tyylikkäät pinnat ja modernit mukavuudet takaavat, että jokainen koti tarjoaa viihtyisän ja toimivan arjen.

Kestävä kehitys ja Artemiksen ympäristöarvot

Vaso on sitoutunut kestävään kehitykseen ja Artemis heijastaa tätä filosofiaa. Rakennusprojektissa on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Asukkaat voivat nauttia matalista energiakustannuksista ja tietää asuvansa ympäristöä kunnioittavassa kodissa.

Artemiksen suunnittelussa on otettu huomioon myös alueen viheralueet ja sadevesien hallinta, mikä tukee kaupunkiekosysteemin terveyttä ja asukkaiden hyvinvointia. Tämä tekee Artemiksesta paitsi miellyttävän myös ekologisesti kestävän valinnan moderniin kaupunkiasumiseen.

Uusimmat uutiset