Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis: Uudet kerrostaloasunnot Iso-Heikkilässä Turussa

Elämää Iso-Heikkilässä: Modernia asumista Artemiksessa

Turun Iso-Heikkilä on alue, joka yhdistää historiallisen charmikkuuden ja modernin asumisen mukavuudet. Varsinais-Suomen Asumisoikeus (Vaso) tuo alueelle uudenlaista elämänlaatua Artemis-nimisen kerrostalokompleksin myötä. Tämä uudiskohde tarjoaa asukkailleen paitsi laadukkaita asumisoikeusasuntoja, myös uudenlaisia yhteistiloja, jotka tukevat nykyaikaista elämäntapaa.

Artemis sijaitsee kätevästi palveluiden äärellä, mutta tarjoaa samalla rauhallisen ja viihtyisän ympäristön asukkailleen. Alueelta löytyy kattavasti kouluja, päiväkoteja ja kauppoja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin perheille kuin yksin asuvillekin.

Asumisoikeusasuminen Artemiksessa

Asumisoikeusasuminen on joustava ja taloudellisesti houkutteleva vaihtoehto perinteiselle omistus- ja vuokra-asumiselle. Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat mahdollisuuden asua omassa kodissa ilman suurta alkupääoman tarvetta. Asumisoikeusmaksu on vain 10-15 % asunnon markkina-arvosta, ja kuukausittainen käyttövastike kattaa kaikki asumisen ylläpitokulut.

Asukkailla on oikeus asua asunnossa niin kauan kuin haluavat, kunhan noudattavat asumisoikeussopimuksen ehtoja. Mikäli asukas päättää muuttaa pois, asumisoikeusmaksu palautetaan indeksitarkistettuna irtisanomisajan päättymisen jälkeen.

Ympäristöystävällinen asuminen

Artemis ei ole ainoastaan asumismukavuudeltaan huippuluokkaa, vaan myös ympäristöystävällinen valinta. Vaso on sitoutunut kestävään kehitykseen, ja Artemis on suunniteltu energiatehokkuutta silmällä pitäen. Rakennuksissa hyödynnetään uusimpia teknologioita lämmityksen ja vedenkulutuksen optimointiin, mikä ei ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös asumiskustannuksia pitkällä aikavälillä.

Lisäksi Artemis-projekti on saanut vihreää rahoitusta, joka on osoitus sen ympäristöystävällisyydestä ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille asukkaille, jotka haluavat asua kestävästi ja vastuullisesti.

Artemis tarjoaa modernia, mukavaa ja ympäristöystävällistä asumista Turun Iso-Heikkilässä. Sen monipuoliset palvelut ja yhteistilat tekevät siitä ihanteellisen kodin niille, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta. Tutustu Artemikseen Vason sivuilla ja löydä uusi kotisi Turusta!

Uusimmat uutiset