Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – Uudiskohde Turun keskustassa

Artemiksen uudiskohde: Moderni asuminen Turun sydämessä

Artemis on uusi, kiehtova asumisoikeuskohde Turun keskustan tuntumassa, joka tarjoaa asukkailleen modernia ja mukautuvaa asumista. Tämä uudiskohde on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kaupunkilaisen tarpeita, yhdistäen esteettisyyden ja toiminnallisuuden ainutlaatuisella tavalla.

Artemiksen asunnot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi, mikä tekee niistä ihanteellisia niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Jokainen yksikkö on suunniteltu huolellisesti, ottaen huomioon asukkaiden mukavuuden ja yksityisyyden. Suuret ikkunat takaavat luonnonvalon maksimaalisen hyödyntämisen ja lasitetut parvekkeet tarjoavat upeat näkymät kaupunkiin.

Artemiksen rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Rakennusmateriaalit on valittu kestävyyden ja ekologisuuden perusteella ja viheralueiden suunnittelussa on otettu huomioon alueen luontainen biodiversiteetti ja sadevesien hallinta.

Sisustusmateriaalit ja viimeistely

Artemiksen sisustuksessa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka tuovat kotiin lämpöä ja valoisuutta. Seinät on maalattu Tikkurilan raikkaalla ja puhtaalla Paperi F497 -sävyllä ja keittiön kaapinovet ovat tyylikkään mattavalkoiset. Työtasot ovat kestävää kivikuvioitua laminaattia ja välitilan laatat kiiltävän valkoisia, asennettuna tiililadontaan.

Kylpyhuoneissa on isot, seinämäiset laatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus, jotka täydentävät kodin värimaailmaa kauniisti. Lattiamateriaalina käytetään ylemmissä kerroksissa tammen sävyistä laminaattia ja alakerrassa vaaleaa vinyylilankkua, mikä lisää tilojen avaruutta ja valoisuutta.

Elämää keskustan kupeessa

Artemis sijaitsee kävelyetäisyydellä Turun keskustasta, tarjoten asukkailleen pääsyn kaupungin palveluihin ja kulttuuritarjontaan. Alue on suunniteltu viihtyisäksi ja toimivaksi, jossa jokapäiväiset palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit, ovat helposti saavutettavissa.

Artemiksen sijainti tarjoaa myös erinomaiset liikenneyhteydet, mikä tekee siitä ihanteellisen kodin niin työssäkäyville, opiskelijoille kuin perheillekin. Turun historiallinen keskusta, jokiranta ja monet puistot ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, tarjoten runsaasti virkistysmahdollisuuksia ja ulkoilualueita asukkaiden nautittavaksi.

Uusimmat uutiset