Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Artemis – VASOn uudiskohde Turussa

VASOn uudet asumisoikeusasunnot Turun Kirstinpuistossa

Turun asuntomarkkinoille ilmestyy pian uusi, houkutteleva vaihtoehto: Vason uudiskohde Artemis. Tämä moderni asuinalue sijaitsee lupaavasti kehittyvällä Kirstinpuiston asuinalueella Iso-Heikkilässä, joka tarjoaa asukkailleen paitsi uudenlaisen asumiskokemuksen, myös erinomaiset palvelut ja yhteydet Turun keskustaan.

Artemis koostuu kahdesta kerrostalosta, jotka tarjoavat yhteensä 77 laadukasta asumisoikeusasuntoa. Rakennusten suunnittelussa on panostettu erityisesti asumismukavuuteen ja moderniin arkkitehtuuriin. Asunnot on suunniteltu tilatehokkaiksi, ja niissä on huomioitu valon määrä suurten ikkunapintojen ansiosta, mikä tekee asunnoista avaria ja valoisia.

Asuntojen ominaisuudet ja sijainti

Turun keskusta-alue laajenee ja kehittyy vauhdilla kohti Iso-Heikkilää. Iso-Heikkilä sijaitsee kivenheiton päässä Ruissalon vehreitä luontopolkuja ja samalla keskusta on kävelyetäisyyden päässä. Alueen sijainti onkin ihanteellinen niin liikkumisen kuin palveluidenkin kannalta. Alueelta on hyvät bussiyhteydet niin keskustaan kuin lähikuntiinkin.

Jokainen Artemiksen asunto tarjoaa asukkailleen jotain erityistä: lasitetut parvekkeet tai pihapatiossa lisäävät asumismukavuutta, ja osassa asuntoja on myös oma sauna. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaiset tarpeet, kuten varaus ilmalämpöpumpulle, mikä on osa Vason sitoutumista kestävään kehitykseen ja asumiskustannusten hallintaan. Artemis tarjoaa modernia asumista Turun sydämessä, yhdistäen laadukkaat asunnot ja kestävän kehityksen periaatteet. Lue lisää: www.vaso.fi

Uusimmat uutiset