Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Asumisoikeus: Joustava ja turvallinen valinta

Mitä on asumisoikeus?

Asumisoikeus on asumismuoto, joka sijoittuu vuokra- ja omistusasumisen väliin. Se tarjoaa joustavan ja turvallisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat asua omassa kodissaan ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on 10-15 % asunnon hankintahinnasta. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat pitkäaikaista asumisvakauden tunnetta ilman omistusasumisen riskejä ja velvoitteita.

Asumisoikeusasumisen edut

Yksi tärkeimmistä eduista on taloudellinen joustavuus. Asumisoikeusmaksu on huomattavasti pienempi kuin asunnon ostohinta, mikä tekee siitä saavutettavamman vaihtoehdon monille. Lisäksi käyttövastike on usein kohtuullinen ja kattaa kaikki asumisen ylläpitokulut, mikä helpottaa kuukausittaisten menojen ennakointia.

Toinen merkittävä etu on asumisen turvallisuus. Asumisoikeuden haltijalla on oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, mikä tarjoaa pitkäaikaisen asumisvakauden. Tämä on erityisen tärkeää perheille ja muille, jotka haluavat asua samassa paikassa pitkään ilman pelkoa vuokrasopimuksen päättymisestä tai asunnon myynnistä.

Vaso: Luotettava kumppani asumisoikeusasumisessa

Varsinais-Suomen Asumisoikeus eli Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Vaso tarjoaa asumisoikeusasuntoja Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa.

Vaso toimii yleishyödyllisenä yhtiönä kustannustehokkaasti ja jakamatta vastikkeetonta etua osakkailleen. Tämä tarkoittaa, että Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa, vaan keskittyy tarjoamaan asukkailleen parasta mahdollista palvelua ja asumisviihtyvyyttä.

Asumisoikeusasumisen tulevaisuus

Asumisoikeusasuminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja sen odotetaan jatkavan kasvuaan tulevaisuudessa. Tämä johtuu osittain siitä, että yhä useammat ihmiset arvostavat asumisen joustavuutta ja turvallisuutta. Lisäksi asumisoikeusasuminen tarjoaa ratkaisun moniin nykyajan asumishaasteisiin, kuten korkeisiin asumiskustannuksiin.

Vaso on sitoutunut kehittämään ja laajentamaan asumisoikeusasuntojen tarjontaa Turun seudulla. Tämä tarkoittaa, että yhä useammilla ihmisillä on mahdollisuus nauttia asumisoikeusasumisen eduista ja löytää itselleen   houkuttelevamman vaihtoehdon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että asumisoikeusasuminen tarjoaa joustavan ja turvallisen vaihtoehdon perinteiselle vuokra- ja omistusasumiselle. Vaso on luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja Turun seudulla. Asumisoikeusasuminen on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia omasta kodistaan ilman suurta taloudellista sitoumusta.

Uusimmat uutiset