Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Asumisoikeus: Vaso tarjoaa laadukkaita asuntoja

Asumisoikeusasumisen edut

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen vuokra- tai omistusasumiseen. Ensinnäkin, asumisoikeusasuntoon muuttaminen ei vaadi suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusmaksu on yleensä 10-15 % asunnon hankintahinnasta, mikä on huomattavasti vähemmän kuin asunnon ostohinta. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti nuorille perheille ja ensiasunnon ostajille.

Toiseksi, asumisoikeusasuminen tarjoaa vakautta ja turvallisuutta. Asumisoikeuden haltijalla on oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan hän noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tarkoittaa, että asukas voi nauttia kodistaan ilman pelkoa vuokrasopimuksen irtisanomisesta tai asunnon myynnistä. Lisäksi asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, mikä tekee siitä myös taloudellisesti turvallisen vaihtoehdon.

Vaso: Laadukkaat ja kohtuuhintaiset asumisoikeuskodit

Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja, ja se tunnetaan laadukkaista ja kohtuuhintaisista asunnoistaan. Vaso toimii yleishyödyllisenä yhtiönä, mikä tarkoittaa, että Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Tämä mahdollistaa sen, että Vaso voi tarjota asukkailleen kohtuuhintaisia asumiskustannuksia ja korkealaatuisia asuntoja.

Vason asunnot sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa. Näissä kaupungeissa on tarjolla monipuolisia asumisvaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Olipa kyseessä sitten pieni yksiö tai tilava perheasunto, Vaso tarjoaa ratkaisuja, jotka vastaavat asukkaiden tarpeisiin. Lisäksi Vaso panostaa asuntojensa ylläpitoon ja kehittämiseen, jotta asukkaat voivat nauttia viihtyisästä ja toimivasta asumisympäristöstä.

Yhteenveto

Asumisoikeusasuminen tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle vuokra- ja omistusasumiselle. Se yhdistää molempien asumismuotojen parhaat puolet, tarjoten vakautta, turvallisuutta ja taloudellista ennakoitavuutta. Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja, ja se tunnetaan laadukkaista ja kohtuuhintaisista asunnoistaan. Vason asunnot sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa, ja ne tarjoavat monipuolisia asumisvaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin.

Jos etsit joustavaa ja turvallista asumismuotoa, asumisoikeusasuminen voi olla juuri sinulle sopiva ratkaisu. Vaso tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja, jotka vastaavat asukkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Tutustu Vason tarjoamiin mahdollisuuksiin ja löydä itsellesi sopiva asumisoikeusasunto Turun seudulta.

Uusimmat uutiset