Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vason uudiskohde Artemis rakentuu uudelle Kirstinpuiston asuinalueelle

Artemis – Moderni asumisoikeuskohde Kirstinpuistossa

Kirstinpuiston uusi asuinalue Turussa tarjoaa asukkailleen viihtyisän ja modernin ympäristön, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja kaupunkielämän mukavuudet. Vason uusin asumisoikeuskohde, Artemis, rakentuu tähän dynaamiseen ympäristöön, tarjoten asukkailleen korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja.

Artemis-kohde on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Havainnekuvat paljastavat valoisat ja avarat asunnot, joissa on huomioitu tilojen tehokas käyttö sekä esteettisesti miellyttävät sisustusmateriaalit. Jokaiseen huoneistoon kuuluu lasitettu parveke, ja osassa asuntoja on myös oma sauna, lisäten asumismukavuutta.

Kestävän kehityksen edelläkävijä

Kirstinpuiston alue on valittu osaksi kansainvälistä iWater-hanketta, joka keskittyy kestävän kehityksen ratkaisujen kehittämiseen kaupunkiympäristössä. Artemis-kohde on tässä suhteessa pilottiprojekti, jossa erityistä huomiota on kiinnitetty sade- ja hulevesien hallintaan. Tämä ei ainoastaan edistä alueen ekologista kestävyyttä, vaan myös parantaa asuinalueen viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Artemiksen suunnittelussa on otettu huomioon myös alueen historiallinen perintö, sillä Kirstinpuiston paikalla on aikaisemmin sijainnut Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha. Tämä historiallinen vihreys on säilytetty ja jopa vahvistettu alueen nykyisessä suunnittelussa.

Artemiksen asunnot ja niiden varustelu

Artemis tarjoaa erikokoisia asuntoja, jotka on suunniteltu eri elämäntilanteisiin sopiviksi. Asuntojen sisustusmateriaalit on valittu huolella: seinät on maalattu raikkaan valkoisiksi, keittiön kaapinovet ovat mattavalkoiset ja työtasot kestävää kivikuvioitua laminaattia. Kylpyhuoneet täydentävät kodin värimaailmaa suurikokoisilla, lämpimän sävyisillä laatoilla.

Asuntojen lattiamateriaalit vaihtelevat kerroksittain: alakerrassa on käytetty vaaleaa vinyylilankkua, kun taas ylemmissä kerroksissa lattiat ovat tammen sävyistä laminaattia. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tukemaan asumismukavuutta ja esteettistä nautintoa.

Artemis-kohde Kirstinpuistossa on esimerkki siitä, kuinka moderni asumisoikeusasuminen voi yhdistää laadukkaan rakentamisen ja kestävän kehityksen. Vaso jatkaa sitoutumistaan tarjoamaan turvallisia ja viihtyisiä koteja, jotka vastaavat nykypäivän asukkaiden tarpeita ja toiveita.

Uusimmat uutiset