Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Tutustu Vason uudiskohteeseen Artemikseen

Artemiksen uudiskohteen ainutlaatuiset sisustusratkaisut

Artemiksen uudiskohteessa on panostettu laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin, jotka tuovat asuntoihin valoisuutta ja avaruutta. Seinät on maalattu raikkaalla sävyllä, joka luo tiloihin puhtaan ja rauhallisen ilmapiirin. Keittiöiden mattavalkoiset kaapinovet yhdistettynä kestävään kivikuvioituun laminaattiin ja kiiltävän valkoisiin laattoihin tiililadonnalla, korostavat modernia ja tyylikästä ilmettä.

Kylpyhuoneissa suuret seinälaatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus täydentävät kodin värimaailmaa, luoden yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Asuntojen lattiamateriaalit vaihtelevat kerroksittain; alakerrassa on käytetty vaaleaa vinyylilankkua, kun taas ylemmissä kerroksissa on valittu tammen sävyinen laminaatti. Näitä sisustusmateriaaleja on mahdollista tarkastella Vason toimistossa.

Artemiksen monipuoliset asuntovaihtoehdot

Artemis tarjoaa erikokoisia asuntoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia elämäntarpeita. Asunnot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi, ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon materiaalien sopusointu eri tiloissa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu myös tilava lasitettu parveke, ja osassa asuntoja on oma sauna, lisäten asumismukavuutta.

Vihreä rahoitus ja ympäristövastuullisuus Artemiksen rakentamisessa

Artemiksen rakentamisprojekti on saanut Kuntarahoitukselta vihreää rahoitusta, mikä kertoo hankkeen ympäristövastuullisuudesta. Vihreä rahoitus on suunnattu hankkeille, jotka tuottavat selkeitä hyötyjä ilmastolle ja ympäristölle, kuten rakennusten energiatehokkuuden parantaminen ja ilmastonmuutoksen hillintä.

Rahoituksen saaminen edellyttää, että hanke täyttää tietyt ympäristö- ja ilmastokriteerit, jotka ovat osa Kuntarahoituksen vihreän rahoituksen viitekehystä. Artemis on tässä suhteessa edelläkävijä, sillä se on valittu mukaan näihin ympäristöä säästäviin ja kestävään kehitykseen tähtääviin toimiin.

Artemiksen sijainti ja sen tarjoamat mahdollisuudet

Artemis sijaitsee alueella, joka yhdistää upeasti luonnonläheisyyden ja kaupunkielämän mukavuudet. Lähialue tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoilulle ja vapaa-ajan aktiviteeteille, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin lapsiperheille kuin aktiivista elämäntyyliä arvostaville asukkaille.

Lisäksi Artemiksen läheisyydessä on hyvät julkiset liikenneyhteydet, jotka tekevät liikkumisesta sujuvaa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Tämä lisää asuinalueen houkuttelevuutta ja saavutettavuutta, mikä on tärkeä tekijä nykyaikaisessa kaupunkiasumisessa.

Artemiksen arvioitu valmistumisaika on tammikuussa 2025. Tutustu kohteeseen Vason verkkosivuilla.

Uusimmat uutiset