Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohde Artemis: Modernia asumista Turun keskustan tuntumassa

Uudiskohde Turun sydämessä

Turun keskustan tuntumassa sijaitseva Artemis on uusi ja moderni asumisoikeuskohde, joka tarjoaa asukkailleen laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. Vaso on tuonut markkinoille tämän upean kohteen, joka yhdistää modernin asumisen ja erinomaiset palvelut.

Artemis rakentuu keskeiselle paikalle, josta on helppo pääsy kaikkialle Turussa. Alueella on runsaasti palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita ja liikuntapaikkoja, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Lisäksi Turun keskustan kulttuuri- ja viihdetarjonta on vain kivenheiton päässä.

Asumisoikeusasuminen: Joustava vaihtoehto

Asumisoikeusasuminen on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia kodin omistamisen eduista ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on 15 % asunnon hankintahinnasta. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta joustavan ja turvallisen vaihtoehdon. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, indeksikorjattuna.

Modernit asunnot ja laadukkaat palvelut

Artemis tarjoaa moderneja ja hyvin varusteltuja asuntoja, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asumisen vaatimuksia. Asunnoissa on laadukkaat materiaalit ja viimeistelyt, jotka tekevät niistä viihtyisiä ja kestäviä.

Alueella on runsaasti palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Läheltä löytyy päivittäistavarakauppoja, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapaikkoja. Lisäksi Turun keskustan kulttuuri- ja viihdetarjonta on vain lyhyen matkan päässä. Tämä tekee Artemis-kohteesta erinomaisen valinnan niin perheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin.

Erinomaiset liikenneyhteydet ja viihtyisä ympäristö

Artemis sijaitsee keskeisellä paikalla, josta on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle Turkuun ja sen lähialueille. Alueelta on helppo pääsy niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Turun seudun joukkoliikenteen linjat kulkevat läheltä, ja pyöräily- ja kävelyreitit ovat hyvin hoidettuja.

Kirstinpuiston viihtyisä ympäristö ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen paikan asua. Läheiset puistot ja viheralueet tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Lisäksi alueen monipuoliset palvelut ja tapahtumat tekevät siitä elävän ja omaleimaisen asuinalueen.

Artemis on täydellinen valinta niille, jotka etsivät modernia ja laadukasta asumista Turun keskustan tuntumassa. Vaso tarjoaa asumisoikeusasuntoja, jotka yhdistävät kodin omistamisen edut ja vuokra-asumisen joustavuuden. Tutustu Artemis-kohteeseen ja löydä uusi kotisi Turun sydämestä.

Uusimmat uutiset