Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohde Artemis: Modernit ja tilavat asunnot Turun keskustassa

Artemis: Uuden ajan asumista Turun sydämessä

Turun keskustan asuntomarkkinoille on ilmestynyt uusi helmi, Artemis, joka tarjoaa modernia ja tilavaa asumista kaupungin ytimessä. Tämä Vason uudiskohde on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita, yhdistäen laadukkaat materiaalit ja huippumodernit asumisratkaisut.

Artemis sijaitsee alueella, joka on tunnettu elävästä kulttuurielämästä ja erinomaisista palveluista. Asukkaat pääsevät nauttimaan Turun historiallisista nähtävyyksistä, monipuolisista ostosmahdollisuuksista ja laadukkaista ravintoloista vain kävelymatkan päässä.

Ekologisuus ja kestävä kehitys

Artemis rakennetaan kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Vaso on sitoutunut tarjoamaan asumisratkaisuja, jotka eivät ainoastaan tarjoa mukavuutta ja estetiikkaa, vaan myös tukevat ympäristön hyvinvointia. Rakennusmateriaalit ja -menetelmät on valittu huolellisesti, jotta ne minimoivat ympäristövaikutukset ja energiankulutuksen.

Artemis on myös saanut vihreää rahoitusta, mikä osoittaa sen täyttävän tiukat ympäristö- ja ilmastokriteerit. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille asukkaille, jotka arvostavat ekologisia arvoja asumisessaan.

Artemiksen asunnot: Tyylikkyyttä ja toimivuutta

Jokainen Artemiksen asunto on suunniteltu huolella, jotta asumismukavuus olisi mahdollisimman korkea. Tilavat huoneet, suuret ikkunat ja modernit keittiöt tekevät asunnoista sekä toimivia että esteettisesti miellyttäviä. Asuntojen pohjaratkaisut on mietitty tukemaan erilaisia elämäntyylejä ja tarpeita.

Asunnot ovat saatavilla eri kokoisina, mikä mahdollistaa jokaiselle löytää omaan elämäntilanteeseensa sopivan kodin. Olipa kyseessä sitten pieni yksiö tai suurempi perheasunto, Artemis tarjoaa laadukkaat puitteet moderniin kaupunkielämään. Osassa asunnoista on myös oma sauna, mikä tuo lisää luksusta ja mukavuutta asukkaiden arkeen. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota tilan tuntuun ja valoisuuteen, mikä tekee niistä ihanteellisia niin yksin asuville kuin perheillekin.

Uusimmat uutiset