Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vason laadukkaat asumisoikeusasunnot – tutustu uudiskohde Artemikseen

Asumisoikeusasuminen – turvallinen ja joustava vaihtoehto

Asumisoikeusasuminen on suosittu asumismuoto, joka yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet! Se tarjoaa asukkaille mahdollisuuden asua laadukkaissa asunnoissa kohtuullisella hinnalla, ilman suurta taloudellista sitoumusta tai riskejä. Asumisoikeusasunnoissa asukkaat maksavat kertaluonteisen asumisoikeusmaksun ja kuukausittaista käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

Vaso on Varsinais-Suomen alueella tunnettu toimija, joka on vuosien varrella rakentanut mainetta luotettavana asumisoikeusasuntojen tarjoajana. Artemis uudiskohteemme Turun Iso-Heikkilässä, on esimerkki siitä, miten asumisoikeusasuminen voi yhdistää modernin asumisen mukavuudet ja helppouden.

Artemis – moderni asumisen helmi

Artemis uudiskohde rakentuu Kirstinpuiston asuinalueella, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys ja kaupunkielämän palvelut. Tämä kohde tarjoaa asukkailleen paitsi korkeatasoista asumista, myös luonnonläheisyyttä ja turvallisuutta. Artemiksen asunnot on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisia tarpeita: ne ovat energiatehokkaita, esteettömiä ja niissä on erityisesti huomioitu asukkaiden viihtyvyys.

Jokainen Artemiksen asunto on suunniteltu huolella, ja asunnoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja. Asukkaiden arkea helpottavat monipuoliset palvelut, kuten saunatilat, leikkipaikat ja viheralueet, jotka luovat viihtyisän ympäristön kaikenikäisille. Lue lisää kohteesta ja tutustu pohjaratkaisuihin:

https://vaso-markkinointihaku.etampuuri.fi/Kohde/?id=1694383

Uusimmat uutiset