Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohteet Turun keskustassa: Vaso esittelee Artemiksen

Artemiksen uudiskohteet: Modernia asumista Turun sydämessä

Artemis on Vason uusin asumisoikeuskohde, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Turun keskustasta. Tämä kohde tarjoaa asukkailleen modernit puitteet ja huolella suunnitellut asuintilat, jotka vastaavat nykyaikaisen kaupunkiasumisen vaatimuksiin. Artemiksen jokainen asunto on suunniteltu siten, että arki sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja asukkaat voivat nauttia korkeatasoisesta asumismukavuudesta.

Artemiksen asunnoissa on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten lasitetut parvekkeet tai pihapatiossa, jotka tuovat lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Osassa asuntoja on myös oma sauna, mikä lisää asumisen ylellisyyttä. Suuret ikkunapinnat puolestaan takaavat, että asunnot ovat valoisia ja avaria, luoden tilan tuntua.

Ympäristöystävällisyys Artemiksen ytimessä

Artemis ei ole vain asumisoikeuskohde, vaan se on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kohde on osa laajempaa Kirstinpuiston aluetta, joka on tunnettu vihreistä arvoistaan ja ympäristöystävällisistä ratkaisuistaan. Alueella on kiinnitetty erityistä huomiota sade- ja hulevesien hallintaan, mikä on osa laajempaa pyrkimystä luoda kestävä ja viihtyisä ympäristö asukkaille.

Artemiksen sisustus ja suunnittelu: Tyylikkyyttä ja toimivuutta

Artemiksen sisustusmateriaalit on valittu huolella. Seinien yhtenäiseksi maalisävyksi on valittu Tikkurilan puhdas ja raikas Paperi F497, ja keittiön kaapin ovet ovat mattavalkoiset. Työtasot ovat kestävää marmorikuvioitua laminaattia ja välitilan kiiltävän valkoiset laatat asennetaan tiililadontana. Kylpyhuoneiden isot seinälaatat ja lämpimän sävyinen lattialaatoitus täydentävät kauniisti kotien värimaailman.

Pohjakerroksen asunnoissa on vaaleahko vinyylilankku, kun taas ylempiin kerroksiin on valittu tammen sävyinen laminaattilattia. Nämä materiaalit eivät ainoastaan lisää kotien visuaalista viehätysvoimaa, vaan ovat myös pitkäikäisiä ja helppohoitoisia, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan aktiiviseen arkeen.

Artemiksen sijainti ja liikenneyhteydet

Artemiksen sijainti Turun keskustan tuntumassa tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Alueelta kulkee tiheään bussivuoroja Turun keskustaan sekä lähialueille, kuten Raisioon ja Kauppakeskus Myllyyn. Tämä tekee Artemiksesta ihanteellisen kodin niille, jotka arvostavat kaupunkielämän mukavuuksia mutta toivovat samalla rauhallista ja viihtyisää asuinympäristöä.

Lisäksi Artemiksen läheisyydessä sijaitsevat monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet tekevät alueesta erityisen houkuttelevan. Vieressä sijaitseva Saippuacenter tarjoaa kymmenittäin erilaisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille, mikä lisää alueen vetovoimaisuutta entisestään.

Artemis tarjoaa modernia ja ympäristötietoista asumista Turun keskustan tuntumassa. Sen suunnittelussa on huomioitu asukkaiden toiveet ja tarpeet, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu Artemikseen ja löydä uusi kotisi Turusta!

Uusimmat uutiset