Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohteet Turussa: Asumisoikeusasunnot vaihtoehtona

Vaso – Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja

Varsinais-Suomen Asumisoikeus eli Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Vaso on perustettu vuonna 1990 ja sen ensimmäinen kiinteistö valmistui Turun Halisiin 13.12.1991. Yhtiö omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin, toimien yleishyödyllisenä yhtiönä. Vaso tarjoaa asumisoikeusasuntoja Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa.

Asumisoikeusasunnot Turussa ja muilla alueilla

Vaso tarjoaa monipuolisen valikoiman asumisoikeusasuntoja Turussa ja sen lähialueilla. Turku, Suomen vanhin kaupunki, tarjoaa asukkailleen upeita asumismahdollisuuksia niin kaupungin keskustassa kuin rauhallisemmissa lähiöissäkin. Vasolla on laaja valikoima asuntoja, eri elämäntilanteisiin.

Vaso on erityisen aktiivisesti rakentanut uudiskohteita vuodesta 2010 alkaen Turkuun ja sen naapurikuntiin. Uudiskohteet takaavat asukkaillemme moderneja ja nykyaikaisia koteja, joissa on huomioitu tämän päivän tarpeet ja vaatimukset. Esimerkiksi energiatehokkuus ja ekologisuus ovat uudiskohteissamme tärkeitä elementtejä. Lisäksi uudiskohteet tarjoavat mahdollisuuden muuttaa täysin uuteen asuntoon.

Laadukkaat ja kohtuuhintaiset asumisoikeuskodit

Vason tavoitteena on tarjota asukkailleen laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja. Vaso toimii kustannustehokkaasti yleishyödyllisenä yhtiönä. Tavoitteena on tuottaa koteja jokaisella joka haluaa  asua laadukkaassa, kodikkaassa ja omannäköisessä asunnossa itselleen mieluisalla asuinalueella, ilman omaisuutta sitovaan omistamiseen liittyviä riskejä.

Tarjolla on  asumisoikeusasuntoja asuntomäärältään pienemmissä ja suuremmissa asuinkiinteistöissä . Asuntoja on rakennettu yksiöistä perheasuntoihin. ”Haluamme taata kaikille asiakkaillemme kodin, joka vastaa heidän tarpeitaan kyseisellä hetkellä ja johon he voivat sitoutua turvallisesti ja pitkäaikaisesti. Haluamme olla mukana tekemässä asumisestasi iloista ja vaivatonta ”.

Ota yhteyttä Vason asiantuntevaan myyntitiimiin ja löydä uusi kotisi Turusta tai sen lähialueilta. Me autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan asumisoikeusasunnon, olipa sitten kyseessä perheasunto tai yksiö. Tervetuloa laadukkaiden asumisoikeuskotien pariin!

Uusimmat uutiset