Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vason upea uudiskohde Artemis kohoaa Turun keskustan tuntumaan

Artemiksen uudiskohde – Modernia asumista Turun sydämessä

Turun keskustan läheisyyteen kohoaa Vason uusi asumisoikeuskohde, Artemis, joka tarjoaa asukkailleen modernia ja laadukasta asumista. Artemis on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kaupunkiasumisen vaatimuksiin, yhdistäen esteettisyyden ja toimivuuden. Kohde sijaitsee Kirstinpuiston alueella, joka on tunnettu viihtyisästä ympäristöstään ja hyvistä palveluistaan.

Artemiksen huoneistot on suunniteltu valoisiksi ja avariksi. Sisustusmateriaalit, kuten Tikkurilan raikas Paperi F497 -seinämaali ja mattavalkoiset keittiön kaapinovet, luovat koteihin modernin ja kutsuvan ilmeen. Asunnoissa on myös laadukkaat laminaattilattiat ja kestävät kivikuvioiset työtasot, jotka tekevät tiloista sekä kauniita että käytännöllisiä.

Kestävä kehitys keskiössä

Artemis on osa Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta, joka tukee ilmastonmuutoksen hillintää ja siihen sopeutumista. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille asukkaille, jotka arvostavat kestäviä arvoja asumisessaan. Hankkeessa on kiinnitetty huomiota myös ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, kuten sade- ja hulevesien hallintaan, mikä on osa laajempaa Kirstinpuiston viher- ja puistoalueiden suunnittelua.

Elämää suunnitelluissa tiloissa

Artemiksen asunnot on suunniteltu eri elämäntilanteisiin sopiviksi. Tarjolla on monipuolisia pohjaratkaisuja yksiöistä kolmioihin, joista jokainen on optimoitu asumismukavuuden maksimoimiseksi. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös tilava lasitettu parveke, joka tuo lisää asuintilaa ja mahdollistaa luonnonvalon maksimaalisen hyödyntämisen.

Erityisen huomionarvoista on, että osassa huoneistoja on oma sauna, tarjoten asukkaille yksityistä rentoutumista ja luksusta arjen keskellä. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon myös esteettömyys ja toimivuus, mikä tekee Artemiksesta ihanteellisen kodin kaikenikäisille asukkaille.

Artemis – Enemmän kuin koti

Artemis tarjoaa asukkailleen enemmän kuin pelkän kodin; se tarjoaa elinympäristön, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi. Vason pitkäaikainen kokemus ja sitoutuminen laadukkaiden asumisoikeusasuntojen tarjoamiseen näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Artemis on suunniteltu tukemaan asukkaidensa hyvinvointia ja tarjoamaan heille turvallinen ja inspiroiva ympäristö, jossa on helppo viihtyä.

Artemiksen sijainti Turun keskustan tuntumassa takaa, että kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä, mutta samalla asukkaat voivat nauttia rauhallisesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niin nuorille, perheille kuin ikääntyvillekin, jotka etsivät korkealaatuista ja kestävää asumista Turun sydämessä.

Uusimmat uutiset