Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vaso – Laadukkaita asumisoikeusasuntoja jo vuodesta 1990

Asumisoikeusasumisen edut

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen vuokra- tai omistusasumiseen. Ensinnäkin, asumisoikeusasuntoon muuttaminen ei vaadi suurta taloudellista sitoumusta, kuten asunnon ostaminen. Asumisoikeusmaksu on vain 10-15 % asunnon hankintahinnasta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

Toiseksi, asumisoikeusasuminen tarjoaa pitkäaikaisen asumisturvan. Asumisoikeuden haltija voi asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan hän noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tuo vakautta ja turvallisuutta asumiseen, mikä on erityisen tärkeää perheille ja pitkäaikaista kotia etsiville.

Vaso – Luotettava kumppani asumisoikeusasumisessa

Vaso on ollut Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja jo vuodesta 1990. Yhtiö on tunnettu laadukkaista ja kohtuuhintaisista asumisoikeuskodeistaan, jotka sopivat kaikkiin elämäntilanteisiin. Vaso toimii yleishyödyllisenä yhtiönä, mikä tarkoittaa, että se ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan ja kohtuulliset asumiskustannukset asukkaille.

Vason asunnot sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa. Tämä laaja alueellinen kattavuus tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vason asunnot ovat tunnettuja hyvästä sijainnistaan, laadukkaasta rakentamisesta ja viihtyisistä asuinympäristöistä.

Asumisoikeusasumisen periaatteet

Asumisoikeusasuminen on suunniteltu tarjoamaan vaihtoehto vuokra- ja omistusasumisen välillä. Asumisoikeuden haltija maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon monille.

Asumisoikeuden haltijalla on oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan hän noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tuo vakautta ja turvallisuutta asumiseen. Lisäksi asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta, indeksikorjattuna mutta vähennettynä mahdollisista korjauksista, joista asukas on vastuussa. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta myös taloudellisesti järkevän vaihtoehdon.

Vason sitoutuminen laatuun ja kohtuuhintaisuuteen

Vaso on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja. Yhtiö panostaa jatkuvasti asuntokantansa ylläpitoon ja kehittämiseen, jotta asukkaat voivat nauttia viihtyisästä ja turvallisesta asumisesta. Vason asunnot ovat suunniteltu vastaamaan eri elämäntilanteiden tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yksinasuva, perhe tai seniori.

Vason toiminta perustuu kustannustehokkuuteen ja yleishyödyllisyyteen. Tämä tarkoittaa, että yhtiö ei jaa vastikkeetonta etua osakkailleen, vaan kaikki toiminnan tuotot käytetään asukkaiden hyväksi. Tämä mahdollistaa kohtuulliset asumiskustannukset ja laadukkaat asumisolosuhteet kaikille Vason asukkaille.

Uusimmat uutiset