Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vaso – Turvallista asumista Artemiksessa

Asumisoikeusasuminen Artemiksessa

Artemis on yksi Vason uusimmista asuinalueista, joka tarjoaa turvallista ja viihtyisää asumista Turun seudulla. Asumisoikeusasuminen on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia kodin omistamisen eduista ilman suurta taloudellista sitoumusta. Vaso tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin.

Asumisoikeusasuminen eroaa perinteisestä vuokra- ja omistusasumisesta monin tavoin. Asumisoikeuden haltija maksaa aluksi asumisoikeusmaksun. Tämän jälkeen kuukausittain maksetaan käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeuden haltijalla on oikeus asua asunnossa rajoittamattoman ajan, kunhan sopimuksen ehtoja noudatetaan.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun valitsee asuinpaikkaa. Artemis tarjoaa asukkailleen turvallisen ja rauhallisen ympäristön, jossa voi elää huoletta. Vaso huolehtii kiinteistöjen ylläpidosta ja turvallisuudesta, jotta asukkaat voivat keskittyä nauttimaan kodistaan ja ympäristöstään.

Joustavuus ja taloudellinen turvallisuus

Asumisoikeusasuminen tarjoaa joustavuutta, jota perinteinen omistusasuminen ei välttämättä pysty tarjoamaan. Asumisoikeuden haltija voi luopua asumisoikeudestaan ja saada asumisoikeusmaksun takaisin. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta taloudellisesti turvallisen vaihtoehdon.

Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa, mikä tarkoittaa, että kaikki yhtiön tuottamat varat käytetään asukkaiden hyväksi. Tämä näkyy kohtuullisina käyttövastikkeina ja korkeana palvelutasona. Asukkaat voivat luottaa siihen, että heidän asumiskustannuksensa pysyvät kohtuullisina ja ennakoitavina.

Artemiksen vetovoimatekijät

Artemis sijaitsee uudella Kirstinpuiston asuinalueella, joka tarjoaa erinomaiset puitteet asumiselle. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset palvelut ja kauniit ulkoilumahdollisuudet. Tämä tekee Artemiksesta houkuttelevan vaihtoehdon niin perheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin.

Vason Artemis-kohteessa on kaksi 5-6 kerroksista kerrostaloa, jotka tarjoavat moderneja ja hyvin varusteltuja asuntoja. Asunnot on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asumisen vaatimuksia, ja ne tarjoavat mukavuutta ja toimivuutta kaikille asukkaille. Lisäksi alueen rauhallinen ympäristö ja ilmapiiri tekevät siitä ihanteellisen paikan asua. Artemis on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat turvallisuutta ja korkeaa elämänlaatua.

Uusimmat uutiset