Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vaso tarjoaa uuden asumiskokemuksen Artemiksessa

Artemis: Uusi asumisoikeuskohde Turun seudulla

Vaso on jälleen kerran tuonut markkinoille uuden ja innovatiivisen asumisoikeuskohteen, joka tarjoaa asukkailleen modernin ja mukavan asumiskokemuksen. Artemis sijaitsee keskeisellä paikalla, joka yhdistää kaupunkielämän mukavuudet ja luonnon läheisyyden. Tämä uusi kohde on suunniteltu vastaamaan monenlaisten asukkaiden tarpeisiin, olitpa sitten opiskelija, perheellinen tai eläkeläinen.

Artemiksen asunnot ovat tilavia ja hyvin varusteltuja, ja ne tarjoavat asukkailleen mahdollisuuden nauttia korkealaatuisesta asumisesta kohtuuhintaan. Asunnoissa on modernit keittiöt, tilavat kylpyhuoneet ja useimmissa asunnoissa myös oma sauna. Lisäksi taloyhtiössä on yhteiskäyttöisiä tiloja, kuten yhteissauna ja etätyöskentelyyn suunniteltu tila, jotka lisäävät asumismukavuutta.

Asumisoikeusasumisen edut

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen vuokra- tai omistusasumiseen. Asumisoikeusasunnossa asuva maksaa aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon, sillä se ei vaadi suurta alkuinvestointia kuten omistusasunto.

Asumisoikeuden haltija ei omista asuntoa, mutta hänellä on oikeus asua siinä rajoittamattoman ajan, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä tarjoaa asukkaille vakautta ja turvallisuutta, sillä he voivat asua asunnossaan niin kauan kuin haluavat ilman pelkoa vuokrasopimuksen irtisanomisesta. Lisäksi asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle indeksikorjattuna , jos hän päättää luopua asumisoikeudesta.

Uusimmat uutiset