Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vason uudet aso-koh: Artemis Turussa

Asumisoikeusasumisen perusteet

Asumisoikeusasuminen on nykyisin suosittu asumismuoto, joka tarjoaa joustavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät vakituisen kodin tunnetta ilman omistusasunnon hankintaan liittyviä suuria taloudellisia sitoumuksia. Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy eli Vaso on alueensa kärkinimiä ko. asumismuodon tarjoajana.

Asumisoikeusasuminen on taloudellisesti järkevä vaihtoehto, sillä se toimii eräänlaisena sijoituksena, joka säilyttää arvonsa ajan kuluessa. Lue lisää asumisoikeusasumisesta ja meistä osoitteessa: www.vaso.fi

Helppoa arkea Artemiksessa

Artemis on Turun sydämessä uusin kohteemme, josta olemme erityisen ylpeitä. Artemiksen kodit on suunniteltu vastaamaan asukkaiden toiveita ja tarpeita niin, että arki täällä Kirstinpuiston asuinalueella on sujuvan helppoa ja asukkaat viihtyisivät kodeissaan pitkään. Asunnot on suunniteltu huolella ja viihtyvyyteen panostettu. Joka asunnossa on lisätilaa tuova lasitettu parveke tai pihapatio, osassa asunnoista löytyy myös oma sauna. Suuret ikkunapinnat tekevät Artimeiksen asunnoista valoisia ja avaria.

Alueen elävyyttä lisäävät keskeinen kaupunkiaukio sekä alueen lähikauppa ja muut yritykset. Vieressä sijaitseva Saippuacenter tarjoaa kymmenittäin erilaisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille muun muassa liikunnan parissa. Täällä oma auto ei ole välttämätön, sillä alueelta kulkee bussivuorot tiheään Turun keskustaan ja Pansion suuntaan sekä Raisioon Kauppakeskus Myllyyn asti! Käytössä on lisäksi asukkaiden yhteiskäyttöauto.

Tiivistettynä, Artemis tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden asua laadukkaissa ja kohtuuhintaisissa asumisoikeuskodeissa, joissa modernius ja käytännöllisyys yhdistyvät. Asuntojen varustelutaso on korkea, ja ne on rakennettu kestämään aikaa sekä tarjoamaan mukavuutta ja viihtyisyyttä asukkailleen. Alue on tunnettu hyvistä liikenneyhteyksistään sekä palveluistaan. Artemiksen sijainti onkin ihanteellinen niin yksinasujille, lapsiperheille, uraihmisille kuin vapaa-aikaa arvostavillekin.

Huomioithan, että Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Lue lisää: https://www.vaso.fi/uutiset/artemis/

Uusimmat uutiset